#Aktivnidoma: Danes ob 19.00 vklop v živo na Instagramu z Nino Gaspari (predstavlja svojo jutranjo rutino)

#Aktivnidoma: Danes ob 19.00 vklop v živo na Instagramu z Nino Gaspari (predstavlja svojo jutranjo rutino) (foto: profimedia) profimedia
30. 4. 2020

Čeprav smo za nekaj tednov obtičali med 4 stenami, nas to ne bo ustavilo, da bi ostali aktivni in poskrbeli za svoje zdravje. Pridružite se nam pri pobudi #aktivnidoma, s katero bomo poskrbeli, da ne zanemarimo gibanja. 

Zagotovo ste se zaradi omejenega gibanja in priporočene samoizolacije morali odpovedati vsaj enemu izletu v gore ali drugam v naravo, morda radi tečete po obljudenih poteh v parku in spomladi vedno prestavite telovadbo na prosto. Če ste pristaš telovadnice, pa je vaš urnik vadbe še bolj okrnjen. 

Zato smo se v uredništvu aktivni.si odločili, da vas spodbudimo h gibanju doma. Za vas bomo pripravljali najrazličnejše nasvete, treninge in druge vsebine, povezane z gibanjem doma, vse pa najdete v rubriki #aktivnidoma. 

K telovadbi med 4 stenami vas bodo spodbudili tudi strokovnjaki, ki bodo za vas pripravili treninge in odgovorili na vaša vprašanja. Zato spremljajte naš Facebook in Instagram profil, kjer boste pravočasno obveščeni o tem. 

Vklope v živo spremljajte na našem Instagramu: aktivni.si

Spored vklopov v živo na Instagram profilu: 

  • 21. 3. 2020 ob 20.00: Nena Hribar (joga)
  • 26. 3. 2020 ob 19.00: Atina Grizold - VigorGround (pilates)
  • 2. 4. 2020 ob 19.00: Maruša Stermecki -  tek.si (trening moči)
  • 10. 4. 2020 ob 19.00: Niko Popović - Zdrave navade (prehranski strokovnjak)
  • 23. 4. 2020 ob 19.00: Barbara Kvas - blog Sit fit (kuharski recept)

Prihajajoči vklopi: 

  • 30. 4. 2020 ob 19.00: Nina Gaspari - Lovim ravnotežje (jutranja rutina)

Veseli bomo tudi vaših fotografij vadbe doma, ki nam jih lahko pošljete na enega izmed družbenih omrežjih s pripisom #aktivnidoma, mi pa jih bomo delili z ostalimi. 

Če se nam želite pridružiti in nas podpreti, na družbenih omrežjih uporabite ključnik #aktivnidoma. 

Se vidimo v domači telovadnici!