Znane so prve podrobnosti poroke Ceneta Prevca in Julije Patricije: mladoporočenca sta izbrala to čudovito lokacijo na Gorenjskem

12. 5. 2024
Deli

Poroka se je odvijala na čarobni lokaciji.

Že nekaj časa so krožile govorice, da Cene Prevc načrtuje poroko s svojo izbranko, Julijo Patricijo Novak. Kot kaže, so se napovedi uresničile: zaljubljenca sta včeraj dahnila usodni da!

O poroki zaenkrat ni znano veliko, vseeno pa smo na spletu zasledili nekaj fotografij. Včeraj smo že objavili prve poročne fotografije, ki jih je na svojem Instagram profilu delila Maja Keuc, utrinke veselega dogodka pa so na svojih družbenih omrežjih delili tudi nekateri drugi gostje.

Instagram @zan_van_der_kavcic (Posnetek zaslona)

Med drugim je na družbenih omrežjih zaokrožil posnetek, na katerem mladoporočenca odpirata vrata Skednja - priljubljene poročne lokacije na Gorenjskem. Medtem, ko odpirata vrata, je slišati dobro vzdušje, v ozadju pa igra ikonična skladba Na Golici.

Instagram @zan_van_der_kavcic (Posnetek zaslona)

Fotografijo z enake lokacije je na svojem Instagram profilu objavil tudi fotograf Jani Kolman. Le dve uri pred fotografijo Skednja pa je objavil tudi čudovito fotografijo civilnega obreda. Na omenjenih fotografijah sicer ni videti Ceneta in njegove Julije, vendar sklepamo, da sta obe nastali na njunem posebnem dnevu.

Instagram @janikolman (Posnetek zaslona)
Instagram @janikolman (Posnetek zaslona)

Mladoporočenca sta vsekakor videti zaljubljena in srečna. Naj traja! 😍

Novo na Metroplay: Zakaj so mladi danes vse manj aktivni? | Športne igre mladih