Mala Ema in Adam tudi na morju navijata za očka, a ga močno pogrešata. Pogovarjali smo se z ženo odbojkarja Gregorja Ropreta

Mala Ema in Adam tudi na morju navijata za očka, a ga močno pogrešata. Pogovarjali smo se z ženo odbojkarja Gregorja Ropreta (foto: Arhiv Janja Ropret) Arhiv Janja Ropret
11. 9. 2023

Letos je za vse družine slovenskih odbojkarjev zelo dolgo poletje. Kako se počutijo družine slovenskih reprezentantov, ki so od doma že praktično od maja, smo na hitro poklepetali z Janjo, ženo Gregorja Ropreta, lani najboljšega slovenskega igralca.

Družina Ropret sicer živi v Perugi, kjer bo slovenski reprezentant Gregor Ropret tudi v prihodnji sezoni član te italijanske ekipe, s katero je podaljšal sodelovanje.

Ste videli to: Oh, kako lepo! Superzvezdnik Luka Dončić je MVP pokal tekme podaril malemu Luki s Filipinov (Video)

S Perugio je 34-letni podajalec osvojil italijanski superpokal, decembra v Braziliji pa je temu še dodal naslov klubskega svetovnega prvaka. Tako Gregorju poleg žene Janje družbo v Italiji delata še otroka Ema in Adam, ki sta seveda njegova najbolj goreča navijača, a ga tudi najbolj pogrešata. 

Otroka sta na Gregija zelo navezana, tako da ga že zelo pogrešata, zato smo njegovo dolgo odsotnost razbili z odhodom na morje. Arhiv Janja Ropret

Otroka sta na Gregija zelo navezana, tako da ga že zelo pogrešata, zato smo njegovo dolgo odsotnost razbili z odhodom na morje.

 “Letošnje poletje je za nas že zelo dolgo. Reprezentančne akcije so se začele že maja, takoj po tem, ko smo se vrnili v Slovenijo. Po ligi narodov, kjer smo vneto navijali, je sledil enotedenski premor, ki smo ga skupaj izkoristili na morju,” pravi Janja in nadaljuje: “Takoj po dopustu so se začele priprave za evropsko prvenstvo, ki je trenutno v teku. Otroka sta na Gregija zelo navezana, tako da ga že zelo pogrešata, zato smo njegovo dolgo odsotnost razbili z odhodom na morje."

Družina Ropret sicer živi v Perugi, kjer bo slovenski reprezentant Gregor Ropret tudi v prihodnji sezoni član te italijanske ekipe, s katero je podaljšal sodelovanje. profimedia

Družina Ropret sicer živi v Perugi, kjer bo slovenski reprezentant Gregor Ropret tudi v prihodnji sezoni član te italijanske ekipe, s katero je podaljšal sodelovanje.

"Vsekakor pa kamorkoli gremo, povsod spremljamo tekme in navijamo. Kljub temu da ga že zelo vsi pogrešamo, si želimo, da pridejo vse do finala, ki bo 16.septembra v Rimu.

Po tem sledijo kvalifikacije za olimpijske igre na Japonskem in srčno upamo, da se fantje uvrstijo in da gremo tudi mi prihodnje leto v Pariz. Čez dober mesec se pa vračamo že nazaj v Perugio, kjer se bodo tirnice spet vrnile nazaj v normalno družinsko življenje,” je zaključila Janja, ki zelo razume življenje vrhunskih športnikov, in svojemu možu rada stoji ob strani. 

Preberite še: JUNAKI: odbojkar Klemen Šen je lani kot prostovoljni gasilec reševal Kras, zdaj je v prvih vrstah na poplavljenih območjih