Izziv z družino Marolt: Bo Tjaši uspelo narediti deset sklec? (VIDEO)

Izziv z družino Marolt: Bo Tjaši uspelo narediti deset sklec? (VIDEO) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
15. 5. 2019

Jure in Tjaša Marolt premagujeta svoj prvi izziv. No, tokrat je nalogo dobila Tjaša. Ji bo uspelo?

Letošnjo pomlad je Borotalco k sodelovanju povabil mlado družino Marolt, ki jo sestavljajo Jure, Tjaša ter njuni nadobudni hčerkici Višnja in Zarja.

Jure in Tjaša bosta v sklopu kratkih video izzivov pokazala, ali sta kos vsakodnevnim gospodinjskim in starševskim opravilom, njuni skriti zavezniki pri opravljanju izzivov pa bodo izdelki Borotalco.

Ti so namenjeni vsem, ki

  • so nenehno v gibanju,
  • radi aktivno preživljajo svoj prosti čas,
  • obožujejo, kar počnejo,
  • vsak izziv, ki ga prinese življenje, pa sprejmejo z veliko mero dobre volje in iskrico v očeh.

Jure in Tjaša od leta 2014 delita svoje družinske dogodivščine in starševske nasvete na priljubljenem blogu Ljubki nesmisel. O svojem življenju pišeta na pozitiven in sproščen način ter brez olepševanj in prav zato njuni iskreni zapisi osvajajo srca številnih bralcev in sledilcev.

Prvi video izziv

V sklopu prvega video izziva Borotalco je Jure Tjaši zastavil nalogo, da naredi deset sklec, v spodnjem videoposnetku pa lahko preverite, ali ji je uspelo.

»Glede na to, da nisem v dobri formi, sem bila prepričana, da mi bo uspelo narediti kvečjemu dve skleci. Ob pravi pomoči pa je bilo to veliko lažje. Dejstvo, da so bila kolena na tleh, pa lahko spregledamo,« je pripomnila Tjaša, ki ji je ob Višnjinem skrbnem nadzoru uspelo opraviti izziv, za kar jo je Jure nagradil z odlično oceno 5.

»Bil sem prepričan, da Tjaša ne bo naredila niti ene prave sklece. Moje teorije ni ovrgla, ampak sta bili z Višnjo tako dober tandem, da sta si zaslužili najvišjo oceno,« je Tjašin izziv komentiral Jure.

Borotalco poskrbi za brezskrbno premagovanje izzivov

Če želite tudi vi brezskrbno premagovati svoje izzive v družbi izdelkov Borotalco, odgovorite na spodnje vprašanje in se potegujte za paket Borotalco.

Paket vsebuje: bidon, majčko, bandano in izdelke Borotalco.

NAGRAJENKA JE: Karin Ž.

Kdaj dvigneš roke?

Dvig rok je gesta, ki jo spremlja več pomenov.

  • Roke lahko dvignemo, ko nad čem obupamo,
  • lahko pa tudi v znak veselja, da smo nekaj uspešno opravili.

Tjaša je tako po svojem prvem izzivu navdušeno dvignila roke, pri čemer je bila lahko brez skrbi, saj je za njeno svežino poskrbel Borotalco.

Izdelki Borotalco nam v zmagovalnih trenutkih stojijo ob strani in zagotavljajo brezskrbnost, saj nam ni treba razmišljati, ali nas bo izdal neprijeten vonj. Dezodoranti Borotalco zagotavljajo učinkovito in dolgotrajno delovanje s pomočjo edinstvene formule z delci mikrotalka, zaznamuje pa jih nežen in brezčasen vonj, ki bo v vas zagotovo obudil igrive spomine iz otroštva.

Za prihodnje izzive Borotalco spremljajte Jureta in Tjašo na njunih družbenih omrežjih, vse novosti o izdelkih Borotalco pa najdete na Facebook stran Borotalco Slovenija.

 

 

Značke: izziv sklece