4 ideje za TOP piknik v naravi

8. 4. 2019 Promocijsko sporočilo

Zimo smo končno pregnali in pomladno sonce nas zopet razkošno razvaja. Narava pa kar vabi, da čim več prostih trenutkov preživimo zunaj. Lahko se odpravimo na krajši izlet v naravo ali pa pripravimo prvi piknik na prostem. In kaj je lepšega od sproščanja v naravi ob lepem vremenu in dobri hrani?

No, za dober piknik pa kljub vsemu potrebujemo nekaj izvirnosti in skrbno izbrane hrane in pijače. Preverite 4 najpomembnejše elemente za pripravo piknika.

Element št. 1: lokacija piknika

Prvi korak pri organizaciji piknika je izbira lokacije. Ali boste piknik pripravili doma ali na drugi lokaciji? Od njene izbire pa so odvisni tudi naslednji koraki. Če le imate možnost, vam svetujemo, da piknik pripravite doma, saj boste tako lahko bolj kreativni pri pripravi, pa tudi druge stvari, ki jih boste potrebovali med piknikom (dodatna hrana in pijača, pribor itn.), vam bodo na dosegu roke.

Element št. 2: tematika piknika

Najbolj enostavno je pripraviti klasičen piknik ob dobri hrani in pijači. Pa vendar, bodite bolj kreativni in si omislite temo za svoj piknik. Lahko je to vegetarijanski piknik, piknik z mehiško hrano, rojstnodnevni piknik, lahko pa ste še bolj ustvarjalni in pripravite na primer piknik s kodo oblačenja. Naj bo edinstven, naj si ga zapomni vsak!

Za to bosta poskrbeli dobro izbrana tema in dekoracija, ti pa sta v domeni vaše kreativnosti in idej, ki naj čim bolj izstopajo. Morda lahko določite tudi urnik oziroma načrt dogajanja na pikniku in vanj vključite še družabne igre in športne igre, ki bodo povabljenim v izziv in bodo poskrbele za njihovo dobro voljo.

Element št. 3: hrana

Hrana je vsekakor pomemben, če ne najpomembnejši element piknika. Pred pripravo je treba razmisliti, ali boste posegli po klasiki (čevapčiči, zelenjava na žaru itn.) ali boste bolj drzni in boste pripravili različne prigrizke ali hrano, ki bo izražala temo piknika.

Namig: prigrizki so vsekakor praktična izbira, saj jih lahko pripravimo tik pred prihodom povabljencev in smo manj zaskrbljeni, ali je hrana okusna.

Element št. 4: privoščite si in se razvajajte z odličnimi 100 % sokovi

Poleg hrane je tudi pijača enako pomemben element vsakega piknika. Naj bo pijača, ki jo boste ponudili gostom, skrbno izbrana in naj bo brez dodanih sladkorjev. V naboru neštetih možnosti priporočamo, da izbirate med odličnimi sokovi, ki vsebujejo 100 % sadni ali sadno-zelenjavni delež.

Iz barvitega nabora sadnih sokov naj bo glavni kralj na vaši mizi Fructalov motni sok, iztisnjen iz slovenskih jabolk, ki je namenjen predvsem uživanju in razvajanju. Najboljši je, če ga pijete samostojno; če potrebujete več tekočine, pa si lahko pripravite mešanico z vodo ali mineralno vodo, da postane še bolj osvežilen.

Sebi in najbližjim torej namenite nekaj najboljšega za vsakdan ali si ga privoščite ob posebnih priložnostih.

Fructal Superior 100% slovensko jabolko je izdelek, pripravljen izključno iz slovenskih jabolk. Z njim podjetje Fructal kot največji odkupnik sadja v Sloveniji podpira slovensko in lokalno pridelavo sadja.

V ta namen je Fructal odkupil 2.300 ton jabolk, izključno od slovenskih pridelovalcev, ti pa večinoma prihajajo iz Dolenjske. Jabolka za sok so različnih sort, zrela in zdrava, neprimerni sadeži se izločijo že ob obiranju. Takoj po trganju so jabolka pripeljana v Fructal, kjer gredo v kontrolo in predelavo. Ohranjena je motnost soka, saj želijo s tem ohranjati njegovo prvinskost in naravno noto.

Sokovi so pripravljeni po najzahtevnejših standardih kakovosti proizvodnje.

Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje in morda bo paket 12 sokov Fructal Superior 100 % slovensko jabolko postal prav del vaše dnevne rutine ali za razvajanje ob posebnih priložnostih:

Od kod prihajajo jabolka, ki jih v podjetju Fructal uporabljajo za pripravo izdelka Fructal Superior 100 % iztisnjeno motno jabolko? NAMIG: odgovor se skriva v članku

Nagradna igra je zaključena. Srečna nagrajenka je Ana Š. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri