60-letni pevec Bryan Adams: “30 let veganske hrane me ohranja mladega in vitkega”

60-letni pevec Bryan Adams: “30 let veganske hrane me ohranja mladega in vitkega” (foto: profimedia) profimedia
24. 1. 2020

Kanadski pevec Bryan Adams je novembra lani praznoval 60 let. A eden največjih kanadskih zvezdnikov izgleda zares v odlični formi, saj je vitek in zelo mladosten, sam pravi, da mu celo lasje niso začeli siveti.

“Mislim, da se lahko zahvalim za svoj mladosten videz in počutje veganski prehrani. Že 30 let jem izključno rastlinsko hrano in zares se počutim mladega in vitalnega. Mislim, da bi bil z drugačno prehrano veliko težji in brez dvoma bi že osivel. Prav nenavadno je, da še vedno nimam sivih las,” je za The Mirror povedal Adams, ki je trenutno na evropsko - ameriški koncertni turneji “Shine A Light” s pomočjo katere tudi pomaga zbirati denar za posaditev novih dreves na našem planetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catching a connection #bryanadamsshinealight

A post shared by Bryan Adams (@bryanadams) on

Pevec, tekstopisec, kitarist in producent s pravim imenom Bryan Guy Adams velja za enega najbolje prodajanih kanadskih glasbenikov vseh časov. Rodil se je britansko-kanadskim imigrantom v Kingstonu v kanadski provinci Ontario, prvo pogodbo z založbo pa je leta 1978 podpisal za dolar. Svojo največjo uspešnico, (Everything I Do) I Do It For You, nastalo za film Robin Hood: Princ tatov iz leta 1991, je ustvaril v manj kot uri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning stretch #catcow #yogafordudes

A post shared by Bryan Adams (@bryanadams) on

Adams, ki redno telovadi in obožuje jogo, se posveča tudi fotografiji, filantropiji in aktivizmu. Fotografiranje mu pomeni vzporedno kariero. Napravil je portrete vplivnih ameriških žensk, britanskih pevk, med njimi Amy Winehouse, s katero je tudi prijateljeval. Njegove podobe rock zveznikov in manekenk redno objavljajo modne revije, kot so Vogue, Interview in Zoo. Predstavil jih je tudi na številnih razstavah, poleg tega je s fotografskimi knjigami zbiral sredstva za različne namene, denimo za vojne ranjence in za raziskave o raku dojke.

Preberite še: Stroga dieta klinike Mayo za hitro izgubljanje kilogramov ali 9 živil, ki vam dajo več energije kot kava