Genialen trik, če vam na stojalu za sušenje perila vedno zmanjka prostora! (VIDEO)

Genialen trik, če vam na stojalu za sušenje perila vedno zmanjka prostora! (VIDEO) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 8. 2022

Tudi vam na stojalu za sušenje perila vedno, ampak res vedno zmanjka prostora? Tu je trik, ki vam bo zadevo močno olajšal. 

Namesto vzdolž obesite počez

Ko imate velike količine perila, lahko kose namesto vzdolž vrvi obesite kar počez. Poskrbite le, da bo med oblačili vsaj malo prostora, da bo lahko zrak krožil in se boste izognili tistemu neprijetnemu vonju po zatohlem, ki se ga oblačila rada navzamejo preden se posušijo. 

Foto: imgur.com

Tu pa je še en trik …

Ki bo prišel prav tudi tistim, ki perilo denimo obešate zunaj oz. imate morda na voljo le eno daljšo vrv za obešanje perila. 

Tako boste lahko obesili čisto vsak kos perila. 

Vse, kar morate narediti, je, da oblačila obesite na obešalnike, ki jih nato nanizate na vrv (z malo iznajdljivosti lahko to storite tudi na stojalu), vmes pa pripnete ščipalke, da preprečite polzenje obešalnikov. Tako lahko obesite vse majice, srajce in oblekice. 

S tem pa ne boste prihranili le prostora, oblačila bodo veliko manj zmečkana, marsikateri kos boste lahko kar takoj z obešalnikom vred pospravili v omaro. 

Namig: če boste uporabljali lesene obešalnike, bodite pozorni, saj se lahko zaradi vlage zvijejo, izognite pa se tudi nekaterim kovinskim obešalnikom, ki lahko obarvajo oblačila. 

@capricesmum Just thought I’d share 🧺 #hack #lifehack #learnontiktok #laundryhack #laundrytips #sahm #fyp ♬ Taste It - Ikson

Preverite še:
Kaj se zgodi, če posteljnine ne menjate redno
In ker vemo, da to počnete ... 
Zato vode, v kateri ste oprali ali kuhali riž, ne zlivajte v odtok!