Jesen kliče po toplih napitkih. Katerega imate najraje?

Jesen kliče po toplih napitkih. Katerega imate najraje? (foto: profimedia) profimedia
24. 10. 2020 Promocijsko sporočilo

Jesen trka na vrata. Dnevi že postajajo krajši, jutra in večeri pa hladnejši. Nam pa vse bolj dišijo slastni topli napitki v dobri družbi. Kaj pravite na čarobno čokolado, zapeljivo karamelo ali pa nežno vanilijo?

Še malo in narava se bo prekrila v tople rumene, žametno rdeče, sončno oranžne in rjave tone. Vabila nas bo, da se sprehodimo po šelestečem listju in vdihnemo sladkobni zrak jeseni. Narava se počasi umirja, kmetje pobirajo še zadnje pridelke. In čeprav bomo podaljšali rokave in hlačnice, to še ne pomeni, da jesen ne more biti topla. V gastronomskem smislu je zelo bogata, od hrušk, jabolk, grozdja do buč, kostanja in gob. Iz njih lahko pripravimo okusne jedi, ki nas bodo pogrele v mrzlih, deževnih dneh. Povabimo prijatelje in skupaj uživajmo v jesenskih dobrotah.
 
No, je pa jesen tudi odličen čas za to, da, tako kot se umirja narava, malce umirimo tempo tudi sami in si privoščimo sprostitev. V objemu najdražje osebe ali pa si privoščimo mirne trenutke sami s seboj.  
 
Karkoli boste izbrali, ob tem ne pozabite na skodelico toplega, kremastega cappuccina, ki bo hladne dneve naredil toplejše, jesenskim dobrotam pa dodal piko na i. V pestri ponudbi okusov iz prenovljene linije Barcaffè Cappuccino boste zagotovo našli pravega. Kaj pravite na čarobno čokolado, zapeljivo karamelo ali pa nežno vanilijo? „Kremasta in okusna tekstura ter večje pakiranje v privlačni embalaži bodo navdušili vse ljubitelje dobre aromatične mešanice in pričarali pozitivno vzdušje,“ obljubljajo pri Barcaffè. Naj bo jesen topla in dišeča.