Kaj si ženske želijo, da bi moški vedeli o njih

Kaj si ženske želijo, da bi moški vedeli o njih (foto: Profimedia) Profimedia
30. 10. 2019

Ženske želje in potrebe so zelo različne in so prav tako pestre kot pri moških. V kratek članek pa smo strnili nekaj stvari, za katere bi bilo res fino, da jih moški vedo, ko želijo osvojiti in spoznati ženske.

V svojem bistvu smo si zelo podobni

V ženskih in moških možganih je zelo malo razlik, zato še kako drži trditev, da smo si zelo podobni, a vsak je pač edinstven posameznik. Tako lahko zaključimo, da moški niso z Marsa in ženske nismo z Venere, ampak smo kar vsi lepo obsojeni na našo lepo Zemljo.

Prijaznost je vedno privlačna

Morda ženske res ljubijo barabe, a dejstvo je, da vsi cenimo prijaznost. Prijazen moški bo veliko bolj priljubljen pri večini žensk kot lep in zoprn, no vsaj pri zrelih ženskah. Sicer kroži teorija, da so prijazni fantje vedno v "coni prijateljstva", a verjemite, iz prijateljstev se razvijejo najlepša razmerja. Vsi si želimo imeti prijatelja za partnerja in obratno.

 Neurejenost ni ljubka

Vsak se pač oblači po svoje in seveda imamo različne stile, a moški velikokrat mislijo, da ni pomembno, kako so oblečeni, da zadostuje njihov šarm in mišice. Zelo pomembno je, da vsaj malo premislite, kako boste kombinirali stvari. Lahko ste športni, a ne bodite šlampasti. Za večerjo vseeno oblecite vsaj lepo majico z ovratnikom in čevlje.

 Vemo, da niste popolni

Popolni ljudje so dolgočasni oziroma bolje povedano, popolnih ljudi ni. Nikar se ne delajte, da imate brezmadežno osebnost, saj jo tudi me nimamo. Nepopolnosti delajo življenje zanimivo, zato raje iščite nekoga, ki vas bo imel rad z vsemi vašimi napakami vred.

 Prav tako smo rade samostojne in svobodne

Med moškimi kroži stereotip, da si vse ženske želijo le poroke in otroke. No naj vam povemo, da to ni res. Živimo v družbi, kjer so ženske samostojne in finančno močne, tako da za preživetje in potrditev niti slučajno ne potrebujejo moškega. Tudi me imamo rade svojo svobodo, druženja s prijateljicami, potovanja in predvsem uspešno kariero. Morda smo celo prišli do točke, ko ženske veliko bolj cenijo svojo neodvisnost kot moški.

Šminka je zaradi nas

Mirno vam lahko povemo, da se ženske ličimo in lepotičimo zaradi nas samih. Rade smo lepe, urejene, in da ko se pogledamo v ogledalo, mirno rečemo: »Opa, danes pa dobro izgledaš.«  Seveda nam pa vedno lahko poveste, da smo lepe in imamo neverjetne oči.

 Site smo neenakosti

O ja! Zdaj pa ste že morali slišati, da nam je ženskam prekipelo in si želimo enakost na vseh področjih, od gospodinjskih del do plač.

 Bodite avtentični

Najbolj nam boste všeč, če boste taki kot ste, aha še nekaj - nikar ne bodite osladni in preveč prijazni, to gre ženskam na živce, no vsaj večini. Rade imamo sproščene, prijazne moške z dobrim smislom za humor, ki nas cenijo in nam pustijo dihati.

 Pivo in seks
In čisto mimogrede – tudi me imamo rade, pivo (ali vsaj džin), šport (no vsaj nekatere), avtomobile in seks. Te stvari niso v vaši domeni, to si kar zapomnite.

 L.T.D.

Preberite še: Kaj lahko naredite zase na slab dan?  ali Kam peljati športno dekle na izlet na sončen dan?