LASJE: Želite več volumna? Poskusite trik, ki je totalno navdušil TikTok (ker DELUJE!)

LASJE: Želite več volumna? Poskusite trik, ki je totalno navdušil TikTok (ker DELUJE!) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2022

In vse kar morate narediti, sta ta 2 preprosta koraka! 👏🏼

Ugh. Se tudi vi vsak dan posebej srečujete s pričesko popolnoma BREZ volumna? Svoje tanke lase lahko tokrat 'povzdignete' s preprostim trikom, ki ga je na TikToku delila Amy Chang (@bondenavant), in vse kar morate narediti, sta ta 2 preprosta koraka. 

Poglejte si tukaj:

@bondenavant

if you want it to be THICCCC... #amyshairtips #hairtutorial #beautytips #hair #korean #skincareaddict #beautyguru #koreangirl #skincaretips

♬ original sound - Amy Chang

Nanesite balzam na korenine las

Običajno balzam ali negovalno masko za lase nanesemo na konice las, se strinjate? V omenjenem posnetku Amy Chang namesto tega priporoča, da si na korenine las popršite suh balzam, kar vam bo dalo malo več volumna. 

@bondenavant

if you want thick hair, prevent breakage near the roots #amyshairtips ❤️#haircaretips #beautytips #hair #beautyguru #hairtutorial

♬ Lost by frank ocean - jaylnrowe

Izogibajte se šamponom z natrijevim lavril sulfatom

Ali vas ta izraz straši in spomni na srednješolski pouk kemije? Ne prestrašite se prehitro, saj je v kozmetiki nujno, da pregledate nalepke svojih najljubših izdelkov.

Natrijev lavril sulfat je sestavina, za katero velja, da se ji je bolje izogniti. Strokovnjaki so že pred časom namreč ugotovili, da je natrijev lavrisulfat zelo dražilna sestavina za kožo, in zato predstavlja tudi grožnjo lasem. Osiromaši vlakna naravnih olj, lase naredi krhke in seveda povzroči draženje lasišča.

Preberite še: Novinarka obiskala najslabše ocenjeno ljubljansko gostilno. Preverite njeno izkušnjo

Priporočamo tudi: Imate redke lase? V šampon dodajte ti 2 sestavini! (to je trik, s katerim lasje hitreje rastejo in manj izpadajo)

Fotografije: Profimedia
Članek je bil predhodno objavljen na Cosmopolitan.si