Z masažo vzpostavljamo ravnovesje v telesu in duši

Z masažo vzpostavljamo ravnovesje v telesu in duši (foto: profimedia) profimedia
10. 12. 2018 Promocijsko sporočilo

V hitrem življenjskem tempu v katerem se dnevno soočate s stresom in morate biti vedno dosegljivi, je sproščanje nujno potrebno, če ne želite pregoreti. Nihče se ne bi branil masaže, a v urniku zanjo žal ni prostora, kajne?

Masaža je naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja ter lajšanja bolečin. Z njo vzpostavljamo ravnovesje v telesu in duši. Blagodejno vpliva tudi na težave z migreno, bolečine v hrbtenici, nespečnost, zmanjšanje stresa in preprečevanje izgorelosti. Večtisočletna znanja, ki izvirajo iz Azije, so dokaz, da pravilni dotiki zdravijo, vzpostavljajo harmonijo telesa in duha ter oživljajo življenjsko energijo. 

Z masažo lahko celo utrdite svoje razmerje. Kako? Če bi partnerju redno ponudili masažo, bi opazili naslednje: 
  • Utrdila bosta zaupanje

Zaupanje je ključen del kateregakoli odnosa in ga ni nikoli preveč. In prav skozi masažo ter nežen dotik lahko gradite zaupanje. Partner se bo pod vašimi rokami popolnoma sprostil in prepustil, kar pomeni, da vam povsem zaupa in se ob vas počuti varno. 

  • Popolnoma se posvetite partnerju

Vaš čas in pozornost je nekaj najlepšega, kar lahko ponudite svojemu partnerju - brez pametnega telefona in drugih motenj. 

  • Ugotovila bosta, da pogrešata romantiko

Vsaka zveza potrebuje ščepec romantike in masaža je popolno orodje za to. Lahko dodate še svečke, pritajeno svetlobo, nežno glasbo, dišeče masažno olje ... 

  • Poskrbela bosta za intimnost

Masaže v salonu seveda ne gre primerjati z masažo vašega partnerja, čeprav dobro deneta obe. Kadar masirate svojo drugo polovico, pa s tem ustvarite tudi intimen trenutek, ki vaju čustveno še bolj poveže. 

Premalokrat si vzamemo čas zase

Ste se tudi sami ujeli v začaran krog hitenja, v katerem enostavno nimate časa za počitek? O masaži sploh ne razmišljate, saj ste na koncu dneva verjetno preutrujeni, da bi se peljali v salon, izgubljali živce z iskanjem parkirnega prostora in se za piko na i po sproščujočem tretmaju peljali domov. 

Če ste se prepoznali v opisanem scenariju, imamo za vas dobro novico: tudi masažo lahko naročite na dom, in to z enim klikom. Sense Wellness je namreč ustvaril aplikacijo, preko katere si naročite profesionalnega Sense mobilnega maserja ali maserko hitro in enostavno.

masaža

Kako deluje?

Povsem preprosto:

1. Odprite spletno stran Mobilna masaža

2. Po želji izberite maserja ali maserko.

3. Odločite se za tretma in se prepustite vrhunski masaži na domu, v pisarni ali hotelski sobi še v istem dnevu, popoldnevu ali že naslednjo uro.

Zagotovo boste našli nekaj prostih trenutkov v svojem natrpanem urniku, saj je Sense Wellness odprt 7 dni na teden, 365 dni na leto od 8.00 do 22.00. Zaenkrat delujejo na področju Ljubljane.

aplikacija 

Praznično razpoloženi

Tako je, v Sense Wellnessu prevladuje praznično vzdušje, saj ob prvem naročilu dobite 20% popust, če pa masažo naročijo tudi vaši bližnji, dobite dodaten 20 % popust pri naslednjem razvajanju. 

VAŠA KODA ZA ENKRATNI 20 % POPUST JE "MEGA20SENSE".

Ko si vzamete čas za masažo, ne pozabite na stopala

Kadar nas po dolgem dnevu bolijo noge, kar nagonsko položimo stopalo na drugo koleno in ga začnemo masirati. Poleg tega, da s tem odpravimo utrujenost stopal, dosežemo še nekatere druge učinke. Če boste masažo stopal izvajali redno, boste pospešili krvni obtok, kar bo dobro delo predvsem tistim, ki imajo pogosto mrzle noge. Znižali boste tudi krvni pritisk, na katerega negativno vpliva stres in v trenutku se boste počutili bolje. 

Na stopalih so tudi številne točke, ki vplivajo na procese samozdravljenja v telesu. Masaža stopal omili migrene in glavobole na splošno.

Na stopala bi morali vsak večer pred spanjem nanesti eterična olja. Zakaj?

  • Olja skozi stopala oziroma podplate hitreje prodrejo naprej.

  • Podplati in dlani na rokah so edini deli telesa, ki ne proizvajajo loja.

  • Refleksologija (glejte VIDEO ).

  • Manj draženja in občutljivosti.

  • Eterična olja zaobidejo jetra.

Več o tem pa si preberite v članku: Veste, zakaj bi morali vsak večer pred spanjem na stopala nanesti eterična olja? (VIDEO) 

Obiščite tudi: Sense Wellness mobilna masaža