"Ne, to ni slika prej in potem ..." (vplivnica na Instagramu opozarja na nerealne podobe teles)

"Ne, to ni slika prej in potem ..." (vplivnica na Instagramu opozarja na nerealne podobe teles) (foto: Noelle Downing Instagram) Noelle Downing Instagram
28. 11. 2021

Živimo v takšnem svetu, kjer potrebujemo opomnike, da ni vedno vse, kar vidimo na družbenih omrežjih, resnično. Noelle je to odlično prikazala. 

Zagotovo že poznate skrivnost družbenih omrežij: nemogoče je ugoditi lepotnim standardom, ki jih prikazujejo. In veste kaj? Tudi vplivneži ter slavni jim ne ustrezajo. Poznajo pa nekaj trikov (poleg obdelave slik), s katerimi na fotografijah izgledajo fantastično, kljub temu da imajo kakšen kilogram preveč, celulit in strije ... 

Vplivnica Noelle Downing na svojem Instagram profilu večkrat opomni, da je to zgolj navidezna resničnost, ki ji ne smemo verjeti. Poudarja tudi, kako pomembna je ljubezen do sebe, od katere je zelo odvisno, kako se boste počutili v svojem telesu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noelle Downing ✨ (@noelledowning)

Med drugim je ob fotografiji zapisala: "To je opomnik, da samozavest, lepota in sreča nimajo konfekcijske številke in jih ne moremo stlačiti v en sam predalček. Imaš vse razloge, da se počutiš lepo."

Naslednja fotografija (tako kot zgornja) morda izgleda kot preobrazba telesa, a Noelle razkrije, kako preprosto lahko za Instagram izbrišemo odvečno težo v le nekaj sekundah brez računalniške obdelave. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noelle Downing ✨ (@noelledowning)

Zapisala je: "Tako je, med prvo in drugo fotografijo so minile 3 sekunde. Ne, ni prej/potem. Hotela sem vam pokazati, kako lahko je narediti fotografijo takšno, kot si jo želite. Poziranje, pozicija hlač in kot lahko spremenijo vaš videz. Zapomnite si: družbena omrežja običajno prikazujejo zgolj naše najboljše trenutke (kar je vredu!), vendar ne pozabite biti prijazni do sebe."

In še njen opomnik za prihajajoče poletne dni: "Vsa telesa so narejena za bikinke!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noelle Downing ✨ (@noelledowning)