Podarjamo električno zobno ščetko Philips Sonicare DiamondClean

28. 11. 2016 Promocijsko sporočilo

Zdravje naših zob in dlesni vpliva na kakovost življenja, zato je pomembno, da za zobe in ustno votlino skrbimo redno, pravilno in predvsem s kakovostnimi pripomočki. Philipsove zobne ščetke Sonicare DiamondClean z edinstveno sonično tehnologijo dokazano skrbijo za zdrave zobe in dlesni ter zagotavljajo izjemno svež občutek čistosti - kot da bi si šele zdaj prvič zares dobro umili zobe.

Zobne ščetke Sonicare že leta veljajo za inovacijo na področju ustne higiene in ostajajo edinstvene na trgu. Sonična tehnologija namreč zagotavlja izjemne učinke pri rednem ščetkanju zob, zato med zobnimi strokovnjaki po vsem svetu velja za najbolj priporočeno.

Philips Sonicare DiamondClean

Prednost električnih ščetk Philips Sonicare DiamondClean je v dinamičnem fluidnem delovanju, ki ustno votlino temeljito očisti tudi na težje dostopnih mestih. Z 62.000 potezami na minuto ščetke zobno pasto spreminjajo v s kisikom bogato peno in jo z močnim tokom usmerjajo v prostore med in za zobmi ter ob robove dlesni, kjer se nahaja največ bakterij. S sonično tehnologijo ščetka nežno, a hkrati učinkovito, čisti zobe in dlesni, zaradi soničnih gibov ščetkanja, ki ustvarijo nežne mikromehurčke, pa je občutek po uporabi izjemno svež in čist - kot da bi si šele zdaj prvič zares dobro umili zobe.

Philipsove zobne ščetke Sonicare DiamondCleanz edinstveno sonično tehnologijo dokazano skrbijo za zdrave zobe in dlesni ter zagotavljajo izjemno svež občutek čistosti - kot da bi si šele zdaj prvič zares dobro umili zobe.

Kako uporabljati Philips Sonicare:

Učinkovitost delovanja ščetke definiramo z dvema funkcijama, hitrostjo gibov in dolžino premikanja ščetin. Večina zobnih ščetk ustreza le enemu od obeh kriterijev, ščetka Sonicare DiamondClean pa poskrbi za oba. Hitrost premikanja ščetin je pri Sonicare namreč kar 62.000 potez na minuto, doseg ščetke pa 4-5 mm v premikih naprej-nazaj. Z običajno ročno ščetko je mogoče opraviti le 300 gibov na minuto, kar pomeni, da je dvominutno ščetkanje s Sonicare DiamondClean enakovredno približno enomesečnemu čiščenju z običajno zobno ščetko.

Philips Sonicare DiamondClean

Za ščetke Philips Sonicare je na voljo širok nabor nastavkov, ki so prilagojeni posameznikovim edinstvenim potrebam, od beljenja do natančnega čiščenja med zobmi ter ščetke z izjemno mehkimi ščetinami za nežno čiščenje. Za optimalno in higiensko odstranjevanje zobnih oblog se nastavek ščetke zamenja vsake tri mesece, na kar nas opomnijo tudi modre ščetine na ščetki, ki ob izrabljenosti zbledijo.

PODARJAMO!

Enemu srečnežu, ki bo pravilno odgovoril na spodaj zastavljeno vprašanje, bomo podarili električno zobno ščetkoPhilips Sonicare DiamondClean v biserno beli!

Nagradno vprašanje:

Koliko potez opravi električna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean v eni minuti?

Nagrajenca ali nagrajenko žrebamo v petek, 02. 12. 2016.

Nagradna igra je zaključena.