Rihanna je razkrila, kako skrbi za svojo kožo

Rihanna je razkrila, kako skrbi za svojo kožo (foto: Profimedia) Profimedia
10. 5. 2022

Rihanna je pred kratkim razkrila rutino, s katero poskrbi za kožo na obrazu, rokah in nosečniškem trebuščku. Preverite, katere izdelke uporablja.

Pevka Rihanna se v zadnjem času pogosto pojavlja v medijih predvsem zaradi svoje nosečnosti in zanimivih oblačil, s katerimi ponosno razkriva svoj trebušček. Pred kratkim pa je razkrila tudi, kako skrbi za svojo kožo v času nosečnosti.

Zvezdnica je na svojem Instagram profilu objavila posnetek, na katerem razvaja predvsem svojo kožo. Njena rutina se začne tako, da si najprej nežno nanese masko za obraz in počaka, da se ta strdi. Nato nadaljuje s kremo za telo, ki si jo najprej nanese po rokah in ramenih, nato pa z njo namaže tudi svoj trebušček. Rihanna si nato privošči osvežilno pijačo, svojo rutino pa zaključi tako, da si na oči postavi rezini kumar.

Izdelki, ki jih zvezdnica na posnetku uporablja, so iz njene lastne znamke Fenty Skin. Rihanna je tako na simpatičen način predstavila svoje izdelke, ki jih tudi sama uporablja za razvajanje in nego kože.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)