Oglejte si, kako je videti najnovejša televizijska izkušnja!

Oglejte si, kako je videti najnovejša televizijska izkušnja! (foto: Shutterstock) Shutterstock
18. 10. 2017 Promocijsko sporočilo

Preden vam predstavimo novo televizijsko platformo EON, napolnite baterijo na svojem pametnem telefonu in tablici, pograbite pokovko in se udobno namestite.

Še pred 10 leti je bila ideja, da bi si ogledali filme kar na telefonu, nepredstavljiva. In vendar smo danes točno tukaj, ko ljudje pretirano, več kot kdaj prej, uporabljamo naprave, ki jih nosimo v žepih, torbah in aktovkah. Brez njih se v življenju ne znajdemo več. Prav zaradi tega se je povsem spremenila tudi izkušnja gledanja televizije, ki se z navadnih televizorjev seli na tablične računalnike, pametne telefone ter napredno uporabo obeh s pomočjo pametne televizije.

Oglejte si, kakšen je videti EON:

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijskih vsebin

Skupina United Group in Telemach predstavljata EON, televizijsko platformo najnovejše generacije. EON nadomešča obstoječo storitev D3GO.

1. Televizija prek aplikacije za pametne televizorje

S storitvijo EON je v regiji prvič mogoče gledati televizijo prek aplikacije za pametne televizorje najnovejše generacije. EON lahko uporabljate v vseh brskalnikih, ne da bi morali nameščati dodatno programsko opremo (vtičnik). Uporabniki mobilnih naprav in pametnih televizorjev pa morajo le namestiti aplikacijo iz trgovin App Store ali Google Play.

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijski vsebin

2. Privlačnejši in enostavnejši vmesnik

Inovativno oblikovanje uporabniškega vmesnika EON omogoča enostavno in intuitivno uporabo platforme, hitro iskanje ter ustvarjanje seznamov priljubljenih programov in opomnikov za oddaje, ki jih želite gledati. Tudi iskanje v Video klubu je zdaj bistveno hitrejše in enostavnejše, saj lahko iščete po naslovu, žanru, letu izdaje ter oceni.

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijski vsebin

3. Glejte naprej na drugi napravi

Video klub ima še eno novo funkcionalnost. EON vam omogoča, da začnete program gledati na eni napravi in nato nadaljujete na drugi. Tako vas film ali serija počaka tam, kjer ste prenehali gledati, da lahko nadaljujete, ko je za to najprimernejši čas.

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijski vsebin

4. Televizija za 7 dni nazaj

Namesto da bi bili omejeni na 72 ur, lahko zdaj gledate vsebine, ki so se predvajale v zadnjih sedmih dneh. 

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijski vsebin

5. Vsi programi na vseh napravah

S storitvijo EON so vse vsebine v izbranem paketu vedno z vami na vaših najljubših napravah.

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijski vsebin