Vas moti, ker vonj parfuma hitro zbledi? Ta trik vas bo navdušil: za daljšo obstojnost ga nanesite tudi na ...

2. 6. 2024
Deli
Vas moti, ker vonj parfuma hitro zbledi? Ta trik vas bo navdušil: za daljšo obstojnost ga nanesite tudi na ... (foto: Profimedia)
Profimedia

Ta skriti predel telesa bo podaljšal obstojnost vašega parfuma.

Verjetno že veste, da je treba parfum za dolgotrajno obstojnost nanesti na predele, kjer se najbolj občuti utrip, torej na zapestje in vrat. A obstaja še en predel, na katerega zagotovo niste pomislili. Govorimo o popku.

Parfum bi morali obvezno nanesti tudi na popek

Ker se telesna toplota najbolj oddaja na mestih, kjer čutimo srčni utrip, se bo tudi vonj parfuma tam najbolje stopnjeval. In popek je eden od predelov, ki je idealen za to.

Deluje po enakem principu kot na preostalih pulznih točkah. Vsak predel vašega telesa, ki oddaja toploto, bo okrepil vonj parfuma in popek počne točno to, poročajo na Style.Over.Net. Ta trik uporablja tudi manekenka Adriana Lima.

Če si torej želite, da vonj parfuma na vas obstoji ves dan, ga poleg tega, da ga nanesete na običajna mesta, kot so vrat in zapestja, nanesite še na popek. Obstojnost parfuma boste povečali tudi, če si ga nanesete na notranjost komolcev in zunanjo stran kolen.

Vir: Metropolitan.si

Novo na Metroplay: "Pilates je veliko več, kot samo modna muha" | Nina Hanžič