Poleti nikar ne pozabite na vadbo! Tu je velik poletni izziv Summer Challenge 2.0

29. 5. 2023
Deli
Poleti nikar ne pozabite na vadbo! Tu je velik poletni izziv  Summer Challenge 2.0 (foto: profimedia)
profimedia

Licencirana kondicijska trenerka in kreatorka patentirane vadbe Extreme Training®️ Vida Macura Maglica je poskrbela, da poleti ne bomo zanemarili vadbe in jo bomo lahko nesli tudi s seboj na počitnice. Motivacija je zagotovljena! 

Ste se že od zime naprej trudili, da bi letos poleti zares izgledali najbolje, kot le lahko? Škoda bi bilo, če bi sedaj zanemarili vse, kar ste naredili zase in (ponovno) za najmanj 3 mesece opustili vadbo. Na srečo obstaja rešitev, s katero boste imeli motivacijo celo poletje. 

Ste za izziv? Tu je Summer Challenge 2.0!

Ste človek, ki potrebuje nekakšno »obvezo«, da se loti vsega, kar mora opraviti čez dan? Potem vam bo izziv Summer Challenge 2.0 pisan na kožo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

V okviru aplikacije Extreme training ®️ je izziv zasnovala kondicijska trenerka Vida Macura Maglica, namenjen pa je predvsem za dni, ko so temperature izredno visoke. Kot pravi Vida, je intenzivnost treninga nekoliko nižja, a vadba je vseeno sestavljena iz kardio vaj in vaj za moč. Samo sprehodi niso dovolj, opozarja, zato poskrbite, da vadbe ne boste zanemarili. S tem, ko skrbite zase, investirate v svojo lepšo in boljšo prihodnost (zmanjšanje bolečin v sklepih, fit in zdravo telo, višja samozavest, boljše psihofizično počutje). 

Kako do izziva? Naložite si aplikacijo Extreme training ®️, v katero bo naložen izziv Summer Challenge 2.0. Da bo motivacija večja, vsi, ki si naložijo aplikacijo, z izzivom začnejo 1. junija! Tako zagotovo ne boste iskali izgovorov, zakaj bi izpustili vadbo. 

Pridružite se Vidi na največjem sejmu zdravja in športa v Evropi! 

Vida Macura Maglica je povabljena k vodenju treningov 3-krat dnevno na glavnem odru največjega sejma Zdravja in Športa Rimini Wellness v Riminiju od 01. 06. do 04. 06. 2023! Tam boste lahko skupaj z Vido v živo vsaki dan naredili kar 3 treninge, kar pomeni v 4 dneh boste lahko skupaj z njo v živo oddelali kar 12 treningov, ki jih bo vodila na glavnem odru največjega sejma zdravja in športa v Evropi Rimini Wellness.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RiminiWellness Official (@riminiwellness)

Hitreje do fit postave s prehranskimi dodatki

Vadba in uravnotežena prehrana sta pomembna dejavnika, ko želite doseči svojo idealno postavo. Malo morje receptov za celo leto boste našli v aplikaciji Extreme training ®️, poleg tega je licencirana kondicijska trenerka Vida Macura Maglica ustvarila prehranska dopolnila, ki vam lahko pomagajo pri dosegu vašega cilja. 

Če želite hitreje priti do boljšega počutja in fit postave, v vaši omarici ne sme manjkati: 

  • Apetite Blocker - izdelek ponuja edinstveno formulacijo naravnih sestavin, ki zavirajo (pretirani) apetit – to so izvleček zelenega čaja, gurmar, garcinija, karaluma in grifonija. Tako na popolnoma naraven način pomaga pri preganjanju lakote takrat, ko je za nas najslabše, da jemo.
  • Detox Chlorophyll - razmaščevalec jeter, ki pomaga na začetku hujšanja in pri lažji izgubi kilogramov. Dopolnilo Premium Appetite Blocker je zasnovano tako, da vam pomaga dosegati cilje pri hujšanju. Z mešanico sestavin bo zaviral apetit, kar bo preprečilo prenajedanje v obdobjih hormonskih nihanj. Tako ne boste zaužili nepotrebnih kalorij. 

  • Mg & Ca Complex - pomanjkanje magnezija in kalcija lahko zavira hujšanje, saj ni vzpostavljenega ravnovesja v telesu

  • Immuno Cocktail – pomaga zmanjšati napihnjenost, redno odvajati, založi vas z energijo 

  • Collagen - posebej zasnovan za izboljšanje elastičnosti in vlažnosti kože, gostote las ter rasti nohtov

Še ne poznate Vide Macura Maglica

Vida je licencirana kondicijska trenerka in kreatorka patentirane vadbe Extreme Training®️. Pred kratkim je v Dubaju, kamor je bila povabljena kot ena od 10 najboljših trenerjev na svetu, ki so vodili trening na glavnem odru, prvič predstavila prehrambene dodatke. Njen obraz boste lahko videli tudi na sejmu športa in zdravja Dubai Active. Gre za največji sejem na svetu s področja športa in zdravja, kjer so letos prav našo Slovenko Vido Macura Maglica izbrali za obraz sejma! 

Njen obraz boste lahko videli tudi na največjem sejmu športa in zdravja Dubai Active. Njeni prehrambeni dodatki se bodo distribuirali tudi v Dubaj.

Ker Vida zase pravi, da želi biti vedno prepričana, kaj vnaša v svoje telo, ponuja najkvalitetnejše prehrambene dodatke po konkurenčnih (dostopnih) cenah. 

Preverite vadbo, ki jo lahko naredite že danes!

Ne pozabite se brezplačno naročiti na Vidin YouTube Channel, kjer z vami redno deli svoje brezplačne vsebine. 

Novo na Metroplay: "Ljudje smo vedno bolj odprti za psihoterapijo" | Drago Švajger