Glamping hiške - poletna destinacija, kot si jo želite

Glamping hiške - poletna destinacija, kot si jo želite (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
25. 5. 2022 Promocijsko sporočilo

Glamping je v zadnjih letih dobil veliko število oboževalcev, saj ko gre za počitnice, združuje najboljše od najboljšega.

To je čas, preživet v miru in sožitju z naravo, a na razkošen in sodoben način, to pa prinaša počitnice, kakršne si vsi želimo. Le kdo se ne bi želel zbuditi sredi borovega gozda v vrhunskem šotoru z zajtrkom na prostem in brez vrveža ali preživeti lenobno popoldne ob kozarcu vina na terasi!

promocijska fotografija

Falkensteiner Premium Camping Zadar je eden od krajev, kjer lahko doživite pravi čar sožitja z naravo, in se nahaja v središču Dalmacije – Zadru – le nekaj minut od vseh znamenitosti, ki jih to mesto ponuja, obenem pa leži v mirnem borovem gozdu ob 17 km dolgi plaži Borik. 

Falkensteiner Premium Camping Zadar ponuja mobilne hiške in šotore, opremljene z vso sodobno opremo, tako da bo vaš dopust povsem brezskrben. Bivalne enote imajo zakonske postelje, popolnoma opremljene kopalnice, sistem ogrevanja in hlajenja, dnevno sobo s kuhinjo, jedilno mizo s stoli ter vrtno garnituro.

Falkensteiner Premium Camping Zadar je edini kamp s petimi zvezdicami v Dalmaciji, mobilne hiške in Glamping Premium Home pa navdušujejo s svojo zasnovo in združujejo vso lepoto in razkošje sobivanja z naravo. 

promocijska fotografija

Prefinjena zasnova, zasebna plaža, odlična kulinarika, prilagojena veganom ali tistim, ki pazijo na vnos laktoze; lasten velnes, neomejena narava, kljub temu pa leži le deset minut hoje od centra mesta! Gre za kamp, ki prinaša ekskluzivnost lokacije znotraj zaprtega naselja ter najvišje standarde in upoštevanje predpisov za varne in prijetne počitnice.

Edini kamp v Zadru, ki je odprt vse leto, je obdan s štirimi nacionalnimi parki, kot namestitvene možnosti pa so na voljo parcele, mobilne hiške in "glamping" z elektriko, odtokom in vodo. Kamp odlikuje urejena krajina, ima pa tudi prostoren bazen in ločen otroški bazen s tobogani, À la carte restavracijo s pogledom na morje, pester program aktivnosti in zabave, Acquapura SPA območje s savnami in fitnesom, 24-urno varovanje, brezplačen Wi-Fi/WLAN in polnilne postaje za hibridna vozila. 

promocijska fotografija
In da bi se popolnoma sprostili, pustili vsakdan za seboj in zares uživali v poletju, vam Falkensteiner Premium Camping Zadar ponuja 15 % popust na vse nočitve med tednom. Gre za ponudbo, ki jo seveda lahko kombinirate s prenočevanjem čez vikend in velja za rezervacije od 8.4. do 9.7.2022 za obdobje dopustovanja od 8.4. do 9.7.2022.