Uslužbenka hotela razkrila umazane skrivnosti: "V hotelu NIKOLI ne hodite bosi!" (in druge gnusne stvari v vaši hotelski sobi)

Uslužbenka hotela razkrila umazane skrivnosti: "V hotelu NIKOLI ne hodite bosi!" (in druge gnusne stvari v vaši hotelski sobi) (foto: profimedia) profimedia
6. 10. 2022

Ojoj, pred naslednjo rezervacijo hotela boste dobro premislili ... 🤢

Janessa Richard je bivša uslužbenka hotela s kar nekaj izkušnjami, ki na omrežju TikTok deli srhljive in predvsem umazane stvari o hotelu, v katerem je bila zaposlena. Vendar v vednost dodaja, da je bilo tako v tem določenem hotelu, da so se stvari do sedaj morda spremenile in ne pravi, da je drugje enako. 

V nekaj videih je Janessa razkrila, kako nehigienski so v resnici lahko hoteli in tudi predmeti, ki se nahajajo v sobah. 

1. Ne pijte iz kozarcev!

V enem od videov razlaga, da vas v vsaki sobi pričaka plastenka vode z dvema kozarcema. "Nikakor NE priporočam, da pijete iz kozarcev, saj jih osebje pogosto ne zamenja med menjavo gostov, če kozarci izgledajo čisti. Če se vidi, da so bili uporabljeni, jih seveda zamenjajo."

Dodala je tudi, da mnogi hoteli nudijo 100 % zagotovitev, da boste zadovoljni. To pomeni, da lahko omenite že najmanjšo stvar, ki vas v sobi moti in jo bodo počistili ter uredili. 

2. Tudi odeja ni najbolj čista ...

"Hoteli večinoma ne operejo pregrinjal in blazin, potem ko gostje zapustijo sobo in pred prihodom novih. Pranje naredijo redko, morda enkrat letno, kar je nagnusno. Zato, ko pridete v svojo sobo, ne lezite na posteljo! Najprej odstranite pregrinjalo, saj je na njem toliko bakterij in drugih nečistoč."

Razkrila je tudi, da je prepovedano glasno izreči številko sobe, v kateri se nahajate, zato jo raje zapišejo. Če boste nadvse prijazni in ima hotel proste sobe, vas bodo brez dodatnih stroškov prestavili v boljšo sobo. 

3. Prinesite svoj toaletni papir

Če vam to, kar boste prebrali, ne bo všeč, to zagotovo storite. V hotelskih sobah naj ne bi menjavali toaletnega papirja med enimi in drugimi gosti, zato se lahko zgodi, da boste dobili na pol uporabljeno rolico prejšnjega gosta, ki pa bo lično postavljena, da bo vseeno videti, da so jo pripravili za vas. 

4. NIKOLI v hotelu ne hodite BOSI!

"Preproge so zelo umazane. Posesajo jih pred vstopom vsakega naslednjega gosta, vendar jih zelo redko tudi umijejo in globinsko očistijo. S tem mislim mogoče enkrat letno. Zato nosite nogavice ali copate!"

5. V hotelih se dogajajo sumljive stvari

Da, prav takšne, ki jih lahko vidite v filmih! Vsaj tako pravi Janessa, ki razloži, da so nekoč morali klicati policijo zaradi podjetja, ki se ukvarja s spremljevalkami. 

Tu je eden od njenih videov, več pa jih najdete na TikToku:

@janessarichard Reply to @stephaniewillhoit ♬ Astronaut In The Ocean - Masked Wolf