S čim vse lahko pripravite zdrav zajtrk? Imamo nekaj idej (tudi za sladkosnede!)

S čim vse lahko pripravite zdrav zajtrk? Imamo nekaj idej (tudi za sladkosnede!) (foto: profimedia) profimedia
22. 10. 2020 Promocijsko sporočilo

V shrambo zdravja Malinca dodaja sedem novih izdelkov. Vsakega lahko uporabite za pripravo zdravega zajtrka ali malice. Kaj novega je ekipa pripravila? Namig: sladkosnedi bodo prišli na svoj račun!

Najprej dobra novica za vse sladkosnede: kakav je skupna točka kar štirim novim Malinca izdelkom. Kaj je novega v njihovi shranmbi? 

  • Skupaj z medvedkom Čokomalinčkom so v Malinci razvili bio kašo za otroke in odrasle. Ovsenim kosmičem so dodali presni kakav Criollo ter karamelni okus kokosovega sladkorja. Skrbno izbrane sestavine iz ekološke pridelave omogočajo preprosto pripravo, tako da se sedaj kot pravi kuharski mojstri ob bok mamam lahko postavijo tudi očki.

  • Skupaj z lokalnim proizvajalcem so razvili dve temni čokoladi s kar 86 % vsebnostjo kakava in visoko vsebnostjo prehranskih vlaknin. Ena predstavlja klasiko, drugi pa so dodali liofilizirane maline, ki pričarajo naravno aromo, čudovito barvo in božanski okus. Obe čokoladi sta sladkani s stevio, zato sta primerni tudi za diabetike.
Nastja Kramer Presek (Malinca)

  • Prvi v sklopu treh namazov je čokoladno lešnikov namaz, ki vsebuje zgolj tri sestavine: lešnikovo pasto, kokosov sladkor in manj masten kakav. Lešniki, teh je v kozarčku več kot polovica, dajejo namazu prijeten zaokrožen okus. Izjemno mazljiva in svilnata struktura pa za trenutek ob ugrizu ustavi čas.

  • Liniji zdravih namazov pa Malinca dodaja še dva masla. 100 % maslo indijskih oreščkov in 100 % mandljevo maslo. Masli navdušujeta z nežno kremno teksturo in čisto sestavo brez dodatkov. Maslo indijskih oreškov je bogato z beljakovinami in mikrohranili, medtem ko je mandljevo maslo bogato z vlakninami in beljakovinami. Oba masla sta proizvedena v Sloveniji.

  • Kombucha malina je fermentiran napitek iz zelenega čaja z visoko vsebnostjo dobrih probiotičnih bakterij, ki blagodejno vpliva na prebavo in počutje. Je brez dodanih konzervansov, barvil, glutena. Malincini kombuchi je dodana naravna sadna mešanica, ki vsebuje liofilizirane maline in arome maline. 
Značke: malinca zajtrk