S tem novim pop plesom lahko pokurite TOLIKO kJ (kalorij)

S tem novim pop plesom lahko pokurite TOLIKO kJ (kalorij) (foto: HOFER) HOFER
7. 9. 2021 Promocijsko sporočilo

Ste vedeli, da lahko s plesom porabite kar 1674.72 kJ (400 kalorij) na uro? V eni uri plesa pa ne boste naredili nekaj dobrega le za svoje telo, temveč tudi za svoje počutje. 

Dobremu ritmu se namreč prileže dobra melodija, te pa je v novem plesu HOFER SCENE na pretek. Gre za novo pop senzacijo na slovenski estradi, njen glavni akter pa ni nihče drug kot znan in oboževan obraz HOFER SCENE, Lado Bizovičar.

Po rap, narodnozabavni in rokerski izvedbi nam je Lado tokrat pripravil poslastico v pop stilu. Kot se za pravi pop hit spodobi, pa tudi tega spremlja prepoznaven ples, ki se ga lahko naučite kar iz zgornjega videa. Redno izvajanje teh gibov ne vpliva le na vitko linijo, temveč tudi na širino nasmeha, kot nazorno pokaže mali Lado.

HOFER

A HOFER SCENA ne skriva le popularnih glasbenih hitov, temveč tudi številne kakovostne prodajne hite. Zato lahko v trgovinah HOFER nekaj zase najde prav vsak – in to po vedno najboljši HOFER CENI. Saj veste - obstajajo cene in obstaja HOFER CENA: vedno dobra ter vsakemu dostopna. HOFER SCENA ni le oglas, je gibanje, ki vse poziva k temu, da zaživijo, kot si želijo – v ritmih, ki jih najbolj razveselijo. Da ne boste zamudili nobene podrobnosti HOFER SCENE, hitro kliknite na Facebook stran.