Skrita lokacija, ki jo morate obiskati še to jesen

Skrita lokacija, ki jo morate obiskati še to jesen (foto: Promocijsko gradivo Villa Flora) Promocijsko gradivo Villa Flora
13. 9. 2021 Promocijsko sporočilo

V osrčju zgornje savske doline, le streljaj od Kranjske Gore oziroma natančneje v vasici Gozd Martuljek, podalpskem dragulju, se v pridihu kultnega alpskega dizajna bohoti apartmajska hiša Villa Flora, ki se je v preteklih letih med drugim zaradi dih jemajočega razgleda na vršace zasidrala v srce mnogih domačih in tujih popotnikov. S toplino njenega gostoljubja se lahko v prihajajočih hladnejših mesecih pobližje spoznate tudi s pomočjo letošnjih in lanskoletnih bonov.

Le kanček oddaljena od italijanske in avstrijske meje, doline Soče in Bleda, biva apartmajska hiša v harmoniji z gorskim zrakom, ki napolni pljuča in prevetri misli. Navdihuje pare, družine in popotnike vseh vrst, ki si želijo napolniti baterije v objemu idilične narave.

Promocijsko gradivo Villa Flora

Na prelomu v letošnjo jesen lokacija postaja pravšnje zatočišče za vse, ki želijo obenem začutiti prvinskost slovenske turistične ponudbe – posebnost lokalne Zgornjesavske doline namreč temelji ravno na izhodiščni točki številnim sosedskim naravnim lepotam, kot so Dolina Vrata, dolina Kot, Dolina Krma, Dolina Krnice, Dolina Pišnica, dolina Tamar in Dolina Radovne. Za piko na i pa je destinacija meka za gurmanske entuziaste, saj ponuja pestro ponudbo restavracij z avtohtonimi jedilnimi listi, ki potešijo še tako zahtevne brbončice.

V objemu kultnega alpskega sloga

Notranjost osmih apartmajev Ville Flore za različno število oseb gostom omogoča, da sobivajo v harmoničnem stiku z okoliško naravo. Z masivnim lesom ter prefinjeno izdelani detajli, ki se poigravajo v notranji opremi, izžareva gostoljubno udobje in domačnost.

Profimedia

Vsem, ki želijo tudi na oddihu od vsakdana sami vihteti kuhalnico, je na voljo popolnoma opremljena kuhinja, počitku po zunanjih aktivnostih pa botrujejo udobne zofe in postelje vrhunske kakovosti.

Promocijsko gradivo Villa Flora

Za do potankosti dovršeno potovalno izkušnjo je vsem gostom ponujeno še brezplačno parkirno mesto, smučarskim navdušencem pa tudi soba za shranjevanje smuči z ogrevanimi radiatorji za pancerje.

Promocijsko gradivo Villa Flora
Lahkih nog naokrog

Ne ozirajoč se na to, ali ste bodisi privrženci ležernega bodisi z adrenalinom začinjenega oddiha, je obisk Ville Flore pisan na kožo nešteto različnim okusom. V vseh letnih časih. Na pladnju ponuja pester nabor športnih aktivnosti – podalpska regija je namreč dom kar 200 kilometrom kolesarskih poti in bogatim možnostim planinarjenja po Karavankah in Julijskih Alpah. Tako za prekaljene planince, za katere so skalnate strmine mala malica, kot tudi za začetnike.

Vonj po jeseni pa prinaša tudi ugodne pogoje za obisk znamenitega talnega izvira Save Dolinke – Zelencev, jezera Jasne in sprehoda do Martuljških slapov v neposredni bližini apartmajske hiše.

Promocijsko gradivo Villa Flora
Avtentična zimska pravljica

Ni skrivnost, da se največji čar Kranjske Gore razplamti ravno v pražnjem obdobju leta, ko pokrajino prekrijejo zaplate snega, mestece pa zaživi v soju čarobnih luči.

Zimski meseci se v njegov turističen portfelj namreč zapisujejo kot najugodnejši čas za okušanje tamkajšnje ponudbe – krpljanja, denimo, pa tudi slaloma po 18 belih strminah, teka na smučeh po skrbno vzdrževanih Planiški progi, v dolini Tamar in Kranjski Gori, sankanja ter Planice, gostiteljice tradicionalnega svetovnega pokala v smučarskih skokih. Izkušenim športnikom na obraz običajno nariše nasmešek tudi hitrejši utrip srca na najbolj priljubljenih turnih smučarskih ciljih pri nas, kot je smuk iz Mojstravke, Kotovega sedla ali za Cmirom.

Ne glede na to, ali je vaša skodelica kave adrenalin ali ležerno pohajkovanje, lokacija ne nazadnje vsakemu obiskovalcu, ki rezervira oddih, napolni duha in telo ter ga očara na prvi pogled – da se vanjo želi vrniti vsakič znova.