TO bo najboljši dan tega tedna! (za vaše nebesno znamenje)

TO bo najboljši dan tega tedna! (za vaše nebesno znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 8. 2022

Nov teden je tu! Preverite, kateri dan vam bodo zvezde še posebej naklonjene.

Oven: ponedeljek, 15. avgust

Začetek tedna je kot nalašč za nove začetke!  Ne glede na to, ali gre za premik v karieri ali na osebnem področju, so na ta dan zvezde na vaši strani. Prinašajo vam srečo in morda tudi lekcijo, ki jo trenutno potrebujete.

Bik: petek, 19. avgust

Obetajo se vam velike spremembe, vendar morate zanje narediti prostor. Čas je, da izpustite vse, kar vam več ne služi - morda vam to predstavlja velik izziv, ki pa se vam bo zelo obrestoval.

Dvojčka: sobota, 20. avgust

Čez vikend boste v top formi, kar je super priložnost, da se lotite praktično česarkoli. Z lahkoto boste premagali ovire, ki so se vam še pred kratkim zdele nemogoče.Stopite v akcijo in se lotite uresničevanja. Sreča je na vaši strani!

Rak: nedelja, 21. avgust

Čas je, da se osredotočite na izražanje svojih čustev. Odprite se bližnjim in dajte pobudo za pomembne pogovore. S tem boste lahko poglobili svoje odnose in jih še dodatno izboljšali.

Lev: ponedeljek, 15. avgust

Obetajo se vam vznemirljive priložnosti na področju kariere. Preden pa sprejmete kakršno koli odločitev, se prepričajte, da je to res tisto, kar si želite in kar bo vašemu življenju dodalo vrednost.

Devica: četrtek, 18. avgust

V četrtek se vam bo nasmehnila sreča na področju financ. Morda vas čaka priložnost za dodaten zaslužek ali napredovanje v službi. Bodite odprti tudi za priložnosti, ki sprva delujejo nekoliko neobičajne.

Tehtnica: sobota, 20. avgust

V soboto vas bo gnala radovednost, kar je idealna priložnost, da se udeležite novih izobraževanj, seminarjev in programov. Morda pa ravno na ta način odkrijete novo strast, ki vam bo spremenila življenje.

Škorpijon: nedelja, 21. avgust

Čas zase vam je izjemno pomemben in konec tedna namenite nekaj misli temu, kako lahko doma ustvarite več prostora zase. Tako si boste omogočili rast tudi na drugih področjih v življenju.

Strelec: četrtek, 18. avugst

V sebi imate veliko strasti, a je včasih ne znate izraziti. V četrtek se posvetite svoji komunikaciji, saj bo ta za vas na ta dan nekoliko lažja. Ostajajte pogumni, jasni in spoštljivi.

Kozorog: ponedeljek, 15. avgust

Čeprav vam veliko pomenijo stalnice, je zdaj čas, da preizkusite nekaj novega. Če ostajate odprti za spremembe, se vam bo to v prihodnosti izjemno obrestovalo. Ne pozabite: sreča je na strani pogumnih.

Vodnar: nedelja, 21. avgust

Na področju doma in družine boste dobili odgovore na vprašanja, ki vas pestijo že nekaj časa. Spoznali boste, kaj je tisto, kar si zares želite in potrebujete, obenem pa boste imeli posebno moč, da tudi v praksi uvedete spremembe.

Ribi: četrtek, 18. avgust

Četrtek vam ponuja super priložnost, da se osredotočite na svoje zdravje. Razmislite, kako trenutno skrbite zase in na katerih področjih imate še prostora za izboljšave.