TO bo najboljši dan v tednu za vaše nebesno znamenje!

TO bo najboljši dan v tednu za vaše nebesno znamenje! (foto: Profimedia) Profimedia
1. 8. 2022

Preverite, kateri dan v tem tednu bo za vaše nebesno znamenje najboljši!

Oven: ponedeljek, 1. avgust

Čas je, da se usmerite k uresničevanju svojih ciljev. Razmislite, na katerih področjih vas omejujejo lastna prepričanja in strahovi ter kako lahko svoje dvome premagate.

Bik: torek, 2. avgust

Stopite v akcijo! V sebi veste, kaj morate storiti za boljše življenje, zdaj pa je čas, da svoje znanje prenesete v prakso in začnete uresničevati vse, kar si srčno želite.

Dvojčka: petek, 5. avgust

Petek je odlična priložnost, da se osredotočite na svoje zdravje. Razmislite, kaj je tisto, kar slabo vpliva na vaše počutje ter kaj lahko naredite, da pripomorete k svojemu zdravju.

Rak: nedelja, 7. avgust

Obeta se vam sreča na področju financ ali nepremičnin. Če razmišljate o selitvi, nakupu nepremičnine, investicijah ali kariernih spremembah, je zdaj čas, da si prisluhnete.

Lev: ponedeljek, 1. avgust

Ponedeljek prinaša nove začetke in čas je, da začnete graditi življenje, kakršnega si zaslužite. Bodite vztrajni, verjemite vase in sledite svojim občutkom - tako je uspeh zagotovljen.

Devica: četrtek, 4. avgust

V četrtek se vam bo nasmehnila sreča na kariernem področju. Zelo boste zbrani in z lahkoto se boste osredotočili tudi na reševanje zahtevnejših izzivov, prav tako pa bo na vrhuncu vaša komunikacija s sodelavci.

Tehtnica: četrtek, 4. avgust

Za vas je četrtek super priložnost, da se usmerite vase in se začnete učiti o stvareh, za katere se resnično čutite poklicane. Morda boste dobili bolj jasno predstavo o tem, kako slediti svojemu poslanstvu.

Škorpijon: petek, 5. avgust

Čas je, da v svojem ljubezenskem življenju pričnete z novim poglavjem. Razmislite, kaj je tisto, kar bi si v prihodnje želeli drugače in na kakšen način si želite novega začetka.

Ste že prisluhnili novi epizodi Aktivni podkasta? >

Strelec: četrtek, 4. avgust

V četrtek boste naravnost blesteli v službi! Razni razgovori, predstavitve in zagovori bodo tekli kot po maslu. Prav tako je to priložnost, da pričnete načrtovati kariero, ki bo v skladu z vami.

Kozorog: petek, 5. avgust

Čas je, da se osredotočite na ljudi okoli sebe. Razmislite, s kom preživite največ časa in kako njihova dejanja vplivajo na vaša. Poskrbite, da se obdate samo z ljudmi, ki vas spodbujajo na vaši poti.

Vodnar: sobota, 6. avgust

Spomnite se vseh lekcij, ki vam jih je življenje prineslo in razmislite, kako jih lahko v bodoče upoštevate. Sobota vam omogoča, da se vrnete k svoji notranji moči in poskrbite, da v prihodnje sledite samo sebi.

Ribi: sreda, 3. avgust

Sreda bo v znamenju komunikacije. Obeta se vam nekaj pogovorov, ki na prvi pogled morda delujejo težki, vendar vas bodo osvobodili. Bodite jasni, spoštljivi in razumevajoči tako do sebe, kakor tudi do drugih.