To so 4 najbolj previdna horoskopska znamenja (spontanost ni v njihovem slovarju)

To so 4 najbolj previdna horoskopska znamenja (spontanost ni v njihovem slovarju) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 8. 2021

Pa poglejmo, katera znamenja se bodo raje držala pravil kot ravnala spontano in brez določenega scenarija. 

BIK

V vsakem dnevu vas spremlja velika previdnost, saj si ne želite, da bi kaj šlo drugače, kot ste si vestno zapisali v svoj rokovnik že ob začetku tedna. Vaše poteze so vedno natančno predvidene in preračunane, ker ne čutite potrebe, da bi stopili iz svojega območja udobja ali se ukvarjali s kom, ki to redno počne. 

Biki neradi delajo napake, se izognejo vsakršni nevarnosti in presenečenja omejijo na minimum (če so le v njihovih rokah). Raje naredijo velikanski ovinek, kot da bi se pogumno pognali v kaos ali konflikt. 

RAK

Raki so precej povezani s čustvi ostalih in jih razumejo na povsem novi ravni. Zelo so navezani na svoj "mehurček" in si prizadevajo, da bi ostali v njem. Če se bliža nevarnost, se zato skrijejo in zatečejo na varno, da ne bi zamajali svojega udobnega življenja. 

Ker so po naravi empati, so zelo previdni pri dajanju nasvetov in ravnanju s čustvi drugih. Izjemnega pomena je zanje tudi varnost drugih, zato temu posvetijo veliko pozornosti. 

DEVICA

Pri načrtovanju je to znamenje precej natančno, previdnost pa se pri njem kaže na drugem področju - pri komunikaciji. Device svoje mnenje povedo odkrito, a preden odprejo usta, dobro premislijo, kako to ubesediti. Tako obdržijo svoj perfekcionizem. 

So bolj odprte za spremembe kot druga zemeljska znamenja, vendar imajo neverjetno sposobnost, da se izognejo nevarnosti, neprijetnim situacijam in soočenjem z nepredvidljivim. Pri načrtovanju naslednjega koraka, uporabijo svoj intelekt in komunikacijske sposobnosti. 

KOZOROG

Ko gre za vaš status v družbi in varnost, se ne šalite. Nikoli ne bi naredili ničesar, s čimer bi to ogrozili. 

So izjemno disciplinirano znamenje z veliko prepovedmi in se omejijo na to, kar dobro poznajo in ne zahteva tveganih potez. Ukrepati znajo hitro in učinkovito, kar jim pride prav, ko se znajdejo v nevarnosti. To se sicer zgodi zelo redko, saj vse načrtujejo in predvidijo v naprej, izredna previdnost pa velja tudi, ko gre za čustva in odločitve povezane z njimi. 

Vir: bustle