Vabljeni v Terme Portorož: kraj večnega poletja!

8. 11. 2016 Promocijsko sporočilo

Pred zimskim mrazom se lahko umaknete v slovensko termalno pramorje sredi edinstvenih Term Portorož, kjer bo pozimi kar 80 °C! Sedem različnih savn v Sauna Park LifeClass Portorož se razprostira na površini 1000m2 in obiskovalce vabi k obuditvi spomina na minulo poletje.

Posebni savna rituali so pravi za podoživljanje mediteranske pravljice in popolno sprostitev telesa. Aktualni Fit & Detox ritual na primer omogoča razstrupitev še pred začetkom meseca decembra: tega, ki vselej prinese z dobrotami bogato obložene mize. Da bi svoje telo sprostili in si povrnili moči, pa vam je na voljo novost. V prav posebni solni savni vas čakajo pilingi, obogateni z eteričnimi olji aromatičnih mediteranskih zelišč.

Ne glede na izbiro tretmaja vam konec dneva ali tedna na topli Obali omogoča popoln odklop od vsakdana in mnogo prijetnejšo vrnitev v zimsko notranjost Slovenije.

Podrobnosti o vseh savna ritualih, ki se jih lahko udeležite v Termah Portorož, in o Saunovembru si lahko preberete na spletni strani www.lifeclass.net.