Vas napadajo komarji? Potem bo treba ukrepati!

12. 7. 2016 Promocijsko sporočilo

Nekaj najlepšega so čudoviti in brezskrbni poletni večeri. Nekaj najbolj neprijetnega pa je, ko nas v teh lepih večerih popikajo komarji in drugi insekti.

Komarji ob vodi? Vsi jih poznamo. Kaj pa nočno brenčanje okoli glave? Tudi. In ne samo, da so komarji nadležni, lahko so tudi nevarni, saj prenašajo številne nalezljive bolezni.

V podjetju Medisanus razumejo tegobe teh toplejših dni in vedo, kateri izdelki lahko olajšajo dopustovanje in odpravijo neprespane noči.

Eterična olja

Da boste lahko mirno spali na prostem ali z odprtimi okni, bo v pomoč eterično olje Moskito znamke Gisa Wellness. To olje vsebuje limonino travo, sivko, geranijo, poprovo meto in evkaliptus - sestavine, ki učinkovito preganjajo nadležne insekte.

Na spletni strani www.trgovina-medisanus.si lahko kupite tudi difuzorje različnih oblik, ki bodo samodejno razprševali eterična olja in so primerni tako za notranjo kot zunanjo uporabo.

Če pa želite svoj dom še dodatno popestriti, je Gisa Wellness poskrbela za nov difuzor Serenity, ki je s stekleno posodico in keramičnim cvetom zelo privlačen na pogled. Posebej zanj so na voljo različne dišave na osnovi eteričnih olj, med njimi tudi Moskito Serenity proti komarjem.

Poskrbite za zaščito svoje kože

Ste vedeli, da se komarji orientirajo tudi na podlagi vonja? Če radi telovadite v naravi in tam preživljate prosti čas, ne smete pozabiti na zaščito vaše kože.

Vlažilno pršilo Citroledum proizvajalca PhytoGarda vsebuje eterična olja geranije in citronele ter tako deluje kot repelent za komarje. Ker nima dodanih parfumov in neprijetnih vonjev, vas bo v vročih dneh tudi prijetno osvežil.

V posebni ponudbi zraven prejmete še CitroLedum Stick, ki ga uporabite po piku. Je nemasten in temelji na osnovi rastlinskih izvlečkov aloje, kamilice, slezenovca in ognjiča. Razdraženo kožo boste z nanosom pomirili ter omilili srbečico.

Izdelki so na voljo na spletnem mestu www.trgovina-medisanus.si.