Verjamete v horoskop? Tako živi ženska, ki vse odločitve sprejema glede na njeno astro znamenje in kot ji piše v horoskopu

Verjamete v horoskop? Tako živi ženska, ki vse odločitve sprejema glede na njeno astro znamenje in kot ji piše v horoskopu (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2022

Kako bi se odločali, če bi vse temeljilo na napovedih horoskopa? Ona je to preizkusila. 

Luna je umetnica iz Derbyshira, ki se je odločila, da bo živela tako, kot ji veleva njeno astro znamenje in napovedi v horoskopu. Upošteva tudi vse pojave, kot je retrogradni Merkur, polna luna in drugo. Tako izgleda njeno življenje. 

32-letnica pravi, da vse njene življenjske odločitve potekajo skladno s horoskopom, zato ne bi bila par z nekom, ki ima horoskopsko znamenje, s katerim se njeno ne bi ujelo. Prav to je razlog, da je že zavrnila moške, ki so ji bili sicer všeč. Pravi, da ji je horoskop pomagal obvarovati se slabih zvez. 

Potem so tu še druga pravila. 

"Če se začnem z nekom videvati in nastopi retrogradni Merkur, takoj prekinem vse stike z njim, saj vem, da to ni dobro obdobje za nove začetke. V tem času namreč lahko pričakujemo veliko nesporazumov in prepirov, tega pa si v svoji zvezi ne želim. 

Ko začnem zvezo z nekom, vedno najprej pogledam njegovo astrološko karto. Če partner z mano ni kompatibilen, se mu izognem. Na primer, ne ujamem se dobro z dvojčki, zato bi simpatijo v tem znamenju takoj zavrnila."

Resno jemlje tudi druge pojave, kot je krvava luna in lunin mrk. Sledila je priporočilom, da naj prekine stike s prijatelji, ki jo zadržujejo in ovirajo in počisti družbene medije ter se z njih malce umakne.

Kako pa je z nakupi?

Z novimi projekti ne bo začela vse do januarja, saj bo Mars do takrat retrograden. Takšnih odločitev ne sprejme najlažje, vendar pravi, da raje varno zakoraka v nov projekt, kot da se že kmalu vse sfiži zaradi vpliva planetov. Čakala je tudi z nakupom novega računalnika, ki ga je potrebovala ravno med retrogradnim Merkurjem. Pravi, da takrat ne bi kupila nobene tehnologije, saj je le vprašanje časa, kdaj se bo zgodila katastrofa. 

Luna spodbuja tudi druge, da več pozornosti namenijo svojemu horoskopskemu znamenju, saj pravi, da se tako o sebi lahko naučijo veliko.

Vir: Metro