4 astrološka znamenja, ki bodo v težavni ljubezenski zvezi vztrajala veliko dlje, kot je potrebno

4 astrološka znamenja, ki bodo v težavni ljubezenski zvezi vztrajala veliko dlje, kot je potrebno (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2021

Medtem ko nekateri nimajo težav narediti korak naprej, bodo drugi skušali na vsak način ugotoviti, od kje izvirajo težave in nerazumevanje – in vse tudi na vsak način popraviti. Toda včasih so težave v zvezi res preprosto nerešljive.

Rak

Rak je negovalec. Rad ugaja ljudem. In rad skrbi za druge. Pripravljen se je žrtvovati za srečo in dobro počutje drugih, svoje potrebe pa zlahka postavi na drugo mesto.

Zato se pogosto znajde v težavnem odnosu – in zato težko odide. Rak ne želi oditi, ko se mu zdi, da ga oseba potrebuje. Ne želi zapustiti osebe, ki bi ji lahko pomagala njegova nežnost, radodarnost in veliko srce.

Preveč ga skrbi, kaj se bo zgodilo z osebo, kaj bo ta brez njega, zato rad pozabi nase in na to, kako se on v resici počuti.

Predolgo vztraja v zvezi, ker se mu zdi, da je tako prav. Zdi se mu, da je to njegova dolžnost – rešiti to osebo.

Lev

Lev je trmast. In ne mara priznati, da se morda moti. Sovraži tudi idejo, da bi se odrekel ljudem, v katere je vložil vso svojo energijo. Sovraži možnost, da je morda toliko časa zapravil za napačno osebo.

Lev se ima seveda za borca, ne nekoga, ki hitro obupa. Zato bo storili vse, kar je v njegovi moči, da bi razmerje delovalo. Veliko bo žrtvoval in se še dodatno trudil.

Vse bo naredili, da bi rešil svojo zvezo. Toda prej ali slej se bo moral sprijazniti z dejstvom, da ne more ničesar storiti. Prava ljubezen je izven njegove nadzora. Ne more je preprosto prisiliti. Ne more spremeniti realnosti.  

Tehtnica

V ljudeh vedno vidi le najboljše. Ima prijazno, mehko in odpuščajoče srce. Pripravljena je ponuditi drugo priložnost preprosto zato, ker iskreno verjame, da se ljudje lahko spremenijo in naučijo iz svojih napak.

Na žalost je včasih preveč prijazna. Včasih daje preveč priložnosti. Dovoli, da hodijo po njej, saj meni, da je vse le del procesa.

Verjame, da je vse v redu, da bo oseba spoznala svojo napako, zrasla in z njo ravnala tako, kot si zasluži.

Toda vsi niso tako srčni. Zavedati se mora, da nekaterim parom preprosto ni usojeno. Kar je za tehtnico resnično težko, saj njeno upanje nikoli ne ugasne. In nikoli ne želi obupati, ko gre za ljubezen.

Škorpijon

Škorpijon se zelo hitro naveže. Ko enkrat osebi odpre svoje srce, si želi, da ta ne bi nikoli odšla. Želi si, da bi ostala za vedno.

Ne pozna pomena 'začasno', zato so vse njegove zveze resne, pa čeprav z napačnim partnerjem.

Je tip človeka, ki je zaljubljen v samo ljubezen, zato si želi, da bi vsak odnos deloval. Povsem pa ga uniči, ko se zave, da je čas, da zvezo prekine.

Zato tega običajno ne stori. V zvezi vztraja – veliko predolgo.

Domišlja si, da se bo na koncu morda le izšlo, medtem ko globo v sebi ve, da ni možnosti.

Po predlogi thoughtcatalog.com
Preverite še:

Ali pa: