6. februar si rezervirajte za olimpijsko obarvan gala ples v maskah

6. februar si rezervirajte za olimpijsko obarvan gala ples v maskah (foto: Promocijski material) Promocijski material
29. 1. 2016

V soboto, 6. februarja 2016, prijazno vabljeni na gala plesni dogodek, ki ga za vse nas, ljubitelje športa, ki podpiramo slovensko olimpijsko ekipo, ki letos potuje po nove izzive v Rio, prireja Grand hotel Union v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije in Brazilsko ambasado v Ljubljani.

Dogodek, ki ga preprosto ne smete zamuditi in za katerega ne bo treba dosti, da se boste imeli nadvse lepo.

Nastopila bo brazilska skupina Denise Dantas Quartet in kasneje DJ Mosquera, ki vas bodo s svojimi plesnimi ritmi in v družbi plesalk popeljali v Brazilijo. Z najlepšimi željami pa bomo seveda nazdravili tudi našim športnikom, ki se odpravljajo po nove dosežke na OI v Rio de Janeiro.

Prepustite se torej olimpijskemu duhu iger v Riu de Janeiru in začutite skrivnostno strast in melodije največjih brazilskih karnevalov - v soboto, 6. februarja 2016, ob 20. uri.

Točno opolnoči

Za udeležbo na najbolj čarobnem plesu doslej kostum ni obvezen, a si velja zapomniti, da bo s kostumom noč še bolj posebne.

Točno opolnoči bodo nagradili tri najboljše, najbolj izstopajoče in s konceptom povezane maske (RDEČA NIT = barvita Brazilija in zelena Slovenija).

Vstopnice so na voljo na spletni strani Eventim. Število vstopnic je omejeno!

VIP rezervacije miz se sprejemajo do vključno 2. 2. 2016. Rezervacije lahko opravite preko e naslova events@union-hotels.eu.

Za več informacij preverite na www.union-hotels.eu