To astrološko znamenje bo v letu 2021 najsrečnejše (+ njegov najsrečnejši dan)

To astrološko znamenje bo v letu 2021 najsrečnejše (+ njegov najsrečnejši dan) (foto: Ava Motive | Pexels) Ava Motive | Pexels
9. 1. 2021

Prišlo je leto 2021 in pričakovanja so visoka. Vsi seveda tudi upamo, da bo srečnejše od leta 2020. Če gre verjeti horoskopu, se bo ta želja zagotovo izpolnila enemu od astroloških znamenj …

V letu 2021 bodo vse oči uprte v vodnarja, pravita astrologinji na spletni strani MindBodyGreen.

Predvsem po zaslugi velike konjunkcije, ki se je zgodila 21. decembra 2020. To je bil dan, ko smo bili priča izjemnemu astronomskemu pojavu, ki se je nazadnje zgodil pred 400 leti – planeta Jupiter in Saturn sta se drug drugemu tako približala, kot se nista že od leta 1623 in vstopila v znamenje vodnarja.

»Filozofski Jupiter odpira naš um, Saturn pa ustvarja strukturo, da bodo naše misli postale oprijemljiva dejanja. In na krilih revolucionarnega vodnarja se začenja revolucija,« pravita astrologinji Ophira and Tali Edut.

Zaradi tega bo vodnar pokazal svojo domiselno in pustolovsko plat bolj kot kdajkoli prej.

»Velike spremembe in nove strukture v življenju se obetajo vodnarjem. Nahajajo se na pravi strani svoje življenjske knjige, na strani še nenapisanega poglavja, kar je vznemirljivo,« še dodajata astrologinji.

Dnevi, ko mora biti vodnar še posebej pazljiv

Vodnar je po naravi zelo inovativen, razmišlja o prihodnosti z željo, da bi v družbo vnesel izboljšanje. Vodnarji so znanstveniki, inženirji in učitelji.

Z Jupitrom in Saturnom v svojem znaku bo vodnar v letu 2021 začutili v sebi nov zagon ustvarjalne energije in pozitivnega mišljenja ter obudil svoje altruistične ideje.

Da bi kar najbolje izkoristil vse, kar mu bo leto 2021 prineslo, pa mora ostati odprtega uma. Možgane mora ohranjati bistre, a hkrati mora ostati umirjen, kar pa bo mogoče najti v meditaciji in s pomočjo različnih dihalnih tehnik.

Tudi za fizično zdravje mora poskrbeti. Uživanje zdrave polnovredne hrane ni bilo še nikoli tako pomembno.

Astrologinji svetujeta tudi, naj se izogiba oziroma pazi na količino zaužitega alkohola in kofeina ter naj spremlja obroke in spanje, zlasti naj pazi okoli 26. maja, 19. novembra in 4. decembra 2021.

»Letos se boste verjetno počutili precej energično. Kljub temu bodite nežni do sebe, predvsem do svojih sklepov, da vas poškodba ne upočasni. Če ste tekač ali dvigujete uteži, vključite še jogo,« še svetujeta. »Ker Saturn vlada koži, kostem in zobem, boste morali morda tem delom nameniti še posebno pozornost.«

Ljubezen in najsrečnejši dan

Sreča bi lahko vodnarje spremljala tudi na ljubezenskem in prijateljskem področju.

Najsrečnejši dan oz. najboljši dan za zveze pa bo 10. junij. Ko bo nova luna, se boste morda združili s sorodno dušo ali pa bo to dan za nov mejnik v življenju.

Preberite še: