Jo boste obdarili?

23. 11. 2006

Morda ste opazili že sami: ob pogledu na darilo ženske pozabimo na svet okoli sebe. Zato je zelo pomembno, da se moški čim prej naučite rokovati s tem zahtevnim orožjem, ki ga lahko uporabljate v domišljenem in strateško razčlenjenem načrtu: vedno in povsod. Eno najbolj pomenljivih daril (takoj za zaročnim prstanom) je spodnje perilo. Zato si vzemite čas in dobro razmislite, kaj boste izbrali.

Rentgenski pogled

Ne glede na to, da nam je perilo, ki ste nam ga podarili, zelo všeč, ne pričakujte, da bomo prosojno kombinežo, pošito z izvezenim cvetjem, oblekle v ponedeljek zjutraj za v službo. To, da poklonjenega perila ne nosimo vsak dan, še zdaleč ne pomeni, da nam ni všeč. Prav nasprotno: oblečemo ga raje za posebne priložnosti. Če izpod krila pokuka vaše darilce, veste, da je pravi čas za . .

Več odkriva, kot prikriva

Kljub poplavi ženskih hlačnih nogavic bi bili presenečeni, če bi vedeli, koliko žensk se nas občasno še vedno raje odloči za samostoječe nogavice ali celo takšne, ki jih je treba pripeti na pas. Če si perilo oblečemo v pravilnem vrstnem redu, se vam med seksom obeta precej razburljiv razgled . .

Od kopalnice do postelje

Najprimernejša priložnost za poklanjanje takšnega perila je večerja ob svečah v dvoje, ki ste jo seveda pripravili sami. Tako bo verjetnost, da bomo podarjeno oblačilce nataknile nase še to noč, precej večja. S tem pa bodo večje tudi možnosti, da ga kar se da hitro potegnete z nas . .