Kako lahko prijateljstvo pomaga skozi težke čase (kratek animirani film, ki vam bo ogrel srce)

Kako lahko prijateljstvo pomaga skozi težke čase (kratek animirani film, ki vam bo ogrel srce) (foto: Steve Cowden | YouTube PrtScr) Steve Cowden | YouTube PrtScr
28. 5. 2022

Melodija, ki gre hitro v uho, dva prikupna kosmatinca in prijateljstvo, ki preživi težke trenutke ločenosti …

Avtor Steve Cowden pravi, da je pesem Chocolate Cake and Ice Cream z animacijo nastala po tem, ko je družina decembra 2020 žalovala zaradi nenadne smrti njegovega nečaka.

»Moj sin Trent je začel na klavirju povsem spontano igrati zelo čustveno melodijo. Scott, moj brat dvojček, se mu je pridružil s petjem 'chocolate cake and ice cream'. Zdi se, da so nam te 'trapaste' besede olajšale težka srca,« je Steve povedal za spletno stran Bored Panda.

Petju so se kmalu pridružili tudi ostali in melodija je ostala.

Kasneje sta Steve in Trent pesem posnela in rodila se je prelepa zgodba o prijateljstvu dveh prikupnih kosmatincev, ki postaneta neločljiva.
Steve Cowden | YouTube PrtScr

»Ob tem občutku izgube sem začel razmišljati o psu in mački, njunem prijateljstvu in kako gresta skozi težke čase,« je še povedal Steve.

Pomirjujoča pesem vam bo ogrela srce – to je nekaj, kar ta trenutek verjetno potrebujemo kar vsi.

Zaradi pesmi so se mnogim porosile oči, je še povedal Steve, drugim je polepšala dan. Mnogi pa so pesem delili z vsemi, ki so izgubili ljubljeno osebo.

Ali pa: