Na smuči v pravi opravi!

13. 2. 2007

Za tek na smučeh se oblecite v oprijet, večslojen in topel kombinezon, na roke dajte rokavice na prste, na noge pa poleg nepremočljivih čevljev še gamaše, saj bodo večino časa spodaj prekrite s snegom. Poizkusite poiskati materiale, kot je na primer ClimaWarm.

Gre za posebno tehnologijo v oblačilih, ki vas ohranja tople in zagotavlja udobje, saj ujame topel zrak tako, da ostane čim bliže koži. Znojenje se odvaja navzven, od koder lahko izhlapi.

Kadar se ozračje ohladi, postane izbira pravega oblačila toliko težja. Še posebej, če se želite obleči topleje, a se pri tem ne želite potiti. ClimaWarm je sestavljen iz lahkih, zračno izoliranih plasti, ki ohranjajo optimalno telesno temperaturo (okoli 36 stopinj Celzija) celo v mrzlem vremenu. To omogočajo posebej pletena sintetična vlakna, ki ujamejo topel zrak čim bliže koži. Hkrati omogočajo dovolj zračenja, a pri tem se toplota ne izgubi.

V vetru pa vas tkanina ClimaWarm še dodatno zavaruje. Za to se odprejo dodatne membrane, ki delujejo kot popolna zaščita proti vetru. ClimaWarm tako zagotavlja termalno izjemno zračno in lahko izolacijo, zadržuje topel zrak, hladnega pa tišči proč od telesa ter zmanjšuje izgubo energije v hladnem vremenu, kolikor je to le mogoče.

Tehnologija ClimaWarm je na voljo v različnih zimskih oblačilih in športni obutvi adidas!

Clima Proof Wind odpravi izgovor, da sta slabo vreme in dež tista, ki vam onemogočata, da se odpravite na prosto.

Ta tkanina oziroma material vas varuje pred vetrom, dežjem in snegom ter ohranja telesno toploto in obenem odvaja znoj, ki izhlapeva. To zopet – celo v najslabših vremenskih razmerah – ohranja vašo optimalno telesno temperaturo.

Clima Proof Wind je najbolj zračna in najlažja zaščita za vsakogar ki se giblje in ob tem ustvarja veliko toplote in znoja. Vseeno pa material posameznika ohranja suhega in mu nudi udobje, saj je topel zrak ujet, medtem ko se potenje prenese navzven, na zunanjo plast tkanine, od koder lahko izhlapi. Clima Proof Wind najdete v oblačilih adidas (na primer v pohodnih hlačah in jaknah).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri