Se zjutraj zbujate s težavo? Za vas imamo SANJSKO SLUŽBO!

Se zjutraj zbujate s težavo? Za vas imamo SANJSKO SLUŽBO! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 9. 2021

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste se zjutraj s težavo zbudili za v službo? Kaj pa če vam povemo, da imamo za vas službo, v kateri lahko spite in ste zato zelo dobro plačani? Gre za službo, ki si jo želi več deset tisoč Slovencev!

Že tretje leto zapored v Studiu Moderna iščejo Dormeo® spalca. Srečni izbranec bo za en dan dobil priložnost, da opravlja sanjsko delo! Za osem ur spanja ponujajo plačilo v znesku 1.000 € neto. 

Namen akcije blagovne znamke Dormeo® je ozaveščanje ljudi o pomenu kvalitetnega spanca. Slednji je izjemno pomemben za zdravje in počutje - pomanjkanje kvalitetnega spanja lahko prispeva k nastanku določenih bolezni. Čeprav imamo danes ljudje že zapolnjene urnike, pri Dormeu poudarjajo, da si vseeno moramo vzeti čas za počitek in spanec.

Ker je akcija vsako leto izjemno prepoznavna, podjetje dobi ogromno prijav. Lani se je na razpis prijavilo preko 15.000 kandidatov, letos pa pričakujejo še več prijav. Nedvomno gre za delo, ki bi ga marsikdo z veseljem opravljal.

Pri zbiri kandidata je zato glavni pogoj predanost spanju ter podrobno poročilo o lastnih spalnih navadah. Prav tako si želijo kandidata, ki bo poročal o Dormeo® spalni izkušnji - te informacije ne služijo samo kot ozaveščanje družbe, temveč tudi za dodatno izboljšanje Dormeo® izdelkov in snovanje njihovih inovacij.

Če bi tudi vi radi postali Dormeo® spalec, se lahko prijavite tukaj najkasneje do 26. septembra. Po prejetih prijavah bodo strokovnjaki izbrali kandidata in ga o tem seveda tudi obvestili. Izbrani kandidat bo svoje delo opravil 7. oktobra, njegovo delo pa bomo lahko spremljali tudi ostali.

Preberite tudi: 6 opozorilnih znakov, da ste čustveno izčrpani