Šele ko se boste znali ceniti sami, vas bodo lahko občudovali drugi. Preverite, kateri del vašega telesa je še posebej privlačen glede na vaše astro znamenje. 

OVEN

Ovni se ponašajo s čudovitimi dolgimi nogami, s čimer posebej ženske pritegnejo marsikateri pogled. Če ste v dilemi, ali bi oblekli tisto krilo in kratke hlače, nehajte oklevati, saj bodo na vas poletna oblačila izgledala fantastično. To horoskopsko znamenje obožuje šport, zato ni čudno, da je njihovo telo (še posebej noge) tako čvrsto. 

BIK

Bikice je mati narava obdarila s čudovitim oprsjem, pri katerem so vsi "push-up" nedrčki odveč. Vsaka obleka in majica jim pristoji odlično, za razliko od žensk z manjšim oprsjem, ki morajo nekaterim poletnim oblekam pomahati v slovo (kar ne pomeni, da jim ne pristoji nič drugega!). Tudi v kopalkah izgledajo odlično, kar pripomore k boljši samozavesti. 

DVOJČKA

"Spomnim njenih črnih se oči ..." in še mnogo drugih pesmi, ki opevajo prelepe oči, bi prav lahko govorile o dvojčkih.

Njihove oči so najpomembnejši del telesa, kar se takoj opazi: izražajo toplino in so tako sijoče, da jih zlepa ne pozabite. Zdi se, da jim vidite naravnost v dušo. Ni važno, ali dvojčki poudarijo svoje oči z ličili ali nosijo naraven videz - pogled bo vedno izstopal. 

RAK

Raki so občutljivo in izredno čustveno znamenje, najbolje pa se izražajo z govorom, zato so pri njih najbolj privlačen del telesa ustnice. Ko se pogovarjajo z nekom, ki so mu všeč, sogovornik verjetno ne bo slišal vsega, saj se bo izgubil v lepo oblikovanih, polnih ustnicah, ki bi jih najraje poljubil. 

LEV

Levu bi najverjetneje pripisali kakšno leto manj, zaradi njegove svilnate, mehke kože. Srečneži nimajo nikakršnih težav s kožo, posebej na predelu obraza ne. Ne boste opazili pegic od sonca, gub ali aken. Zato nimajo veliko dela z ličili, saj njihov obraz že tako ali tako izgleda fantastično. 

DEVICA

Devicam zavidamo sijoče in močne lase. Njihova skrivnost? Pravzaprav je nimajo, ker so lasje že sami po sebi zdravi, zato ni potrebe po uporabi šamponov proti izpadanju las in podobnih sredstev.

Naj bodo kratki ali dolgi, želite si, da bi tudi vi z malo truda imeli takšne lase. Celo na "bad hair day" izgledajo precej dobro. 

TEHTNICA

Tehtnice se lahko pohvalijo z zavidanja vredno zadnjico, ki ji odlično pristojijo tako hlače kot krila in trenirke. Medtem ko se ostali trudijo v telovadnici, delajo počepe in iščejo podložene pajkice, se tehtnice ne rabijo obremenjevati z izgledom, saj jim je narava pri tem delu telesa naredila uslugo. 

ŠKORPIJON

Če želite videti škorpijonov največji atribut, poglejte od zadaj - to je namreč hrbet. Oči se na škorpijonih najprej ustavijo tam, kadar se pokažejo v kopalkah ali majicah z odprtim hrbtom. Z malce vadbe ga lahko izpopolnijo do potankosti.

Škorpijoni, ne oklevajte s kazanjem svojega hrbta v poletnih temperaturah. 

STRELEC

Strelci - popravite svojo frizuro! Najbolj seksi je namreč vaš dolg vrat, ki bo še bolj izpostavljen, če lase spnete v čop ali figo ali preprosto nosite kratko frizuro. Ne potrebujete nakita, saj se bodo mimoidoči že tako ali tako ustavili na vašem vratu - z njim boste zmedli tudi simpatijo, ki se bo težko uprla, da vam ne bi "podarila" kakšnega poljuba. 

KOZOROG

Kdaj ste bili nazadnje pri zobozdravniku? Verjetno ga ne obiščete pogosto, saj so vaši zobje v odličnem stanju (vseeno ne zanemarite rednih pregledov!). Nasmeh je najboljši "make-up", ki ga lahko daste nase, saj bo pritegnil pozornost vseh, ki se jim nasmehnete. 

Verjetno ste že utrujeni od pojasnil, da si zob ne belite in da ne potrebujete zobnega aparata ... 

VODNAR

Vodnarji očarajo s svojimi urejenimi in negovanimi rokami ter dolgimi prsti. Na njihovih zapestjih in prstih lahko vidite raznolik nakit, ki popestri roke, prav tako so vedno urejeni nohti, pa naj bodo nalakirani ali ne. 

Vodnarji - če boste v dilemi, kateri kos nakita izbrati, s prstanom ali zapestnico ne boste nikoli zgrešili. 

RIBI

Naj redno telovadijo ali ne, ribe vedno krasi njihov plosk in lepo oblikovan trebušček. Ne držijo se posebnih diet, ne udeležujejo se napornih vadb in ne delajo nič posebnega - takšni pač so. Zato jih zaman sprašujete o skrivnostih ravnega trebuha, saj vam ne bodo znali svetovati. 

Dobra plat tega je, da ribam pristoji karkoli, kar oblečejo. Nekako pa to ne zmanjša časa, ki ga posvetijo izbiri oblačil in pomerjanju pred ogledalom.