Živite življenje, kot si želite?

Živite življenje, kot si želite? (foto: profimedia) profimedia
22. 5. 2018

Z leti postajamo modrejši, naberemo izkušnje in spoznamo, da moramo bolj ceniti sebe ter svoje življenje. Ali ste že prišli do tega spoznanja?

Če počnete te stvari, ste se odločili živeti polno življenje.
  • Obkroženi ste z ljudmi, ki vas cenijo

Zavedate se pomena dobrega prijateljstva, zato ste prečistili svoj seznam in končali odnose z ljudmi, ki v vaše življenje prinašajo negativnost. Vsak dan znova se trudite poglobiti vezi z osebami, ki vam pomenijo veliko in nikoli ne oklevate, kadar vas prosijo za pomoč. Veste, da nanje lahko vedno računate.

  • Težave rešujete sproti

Iz izkušenj ste se naučili, da nikoli ni dobro čakati, da se težave naberejo. Zato pristopite k vsakemu problemu takoj, ko se pojavi. Imate več časa za iskanje prave rešitve in vse skupaj ni tako stresno, kot bi bilo v nasprotnem primeru. Zato imate v splošnem mirno vest, saj vas ne lovijo nerešene stvari iz preteklosti.

  • Redno si vzamete čas zase

Veste, da stres in napetost ne pomenita nič dobrega za vaše zdravje, zato si v takšnih situacijah brez oklevanja vzamete nekaj časa zase. Umirite misli in se sprostite ter se vrnete spočiti in sveži. Radi se razvajate,  zato si pogosto privoščite sprehod v naravi, toplo kopel, čaj, ki ga obožujete. Znate se ceniti in ljubiti, zato vas pozitivno sprejema tudi okolica.

  • Vedno stremite k nečemu novemu

Ker ste pustili dramatičnost in preteklost za seboj ter živite organizirano življenje, vam je ostalo veliko časa za preizkušanje novih stvari. Odkrili ste aktivnosti, ki vas zanimajo in poglobili znanje na področjih, ki so vas veselila že prej. Razširili ste svoj pogled in ste pripravljeni na priložnosti, ki se vam ponudijo.

  • Povečujete območje udobja

Sprejeli ste dejstvo, da vas bo na začetku vedno malce strah, saj ne poznate vsega in ne veste, s čim natanko se spopadate. Vseeno tvegate, saj bo občutek nelagodja minil, vi pa boste pridobili nove spretnosti.

  • Pogumno stremite v prihodnost

Ne veste natanko, kaj vas čaka, vendar ste zarisali jasne cilje in uskladili želje s partnerjevimi. Na prva mesta postavljata enake stvari, zato se ne obremenjujeta z vprašanjem, kaj se bo zgodilo v prihodnosti. Že sedaj vlagate v to, kar želite imeti kasneje, saj brez truda ne boste imeli ničesar.

  • Vse je minljivo

Kakorkoli grozno se sliši, se zavedate, da vse enkrat mine. Slaba volja bo odšla, ko se prikaže sonce, prav tako bodo lepi trenutki kmalu preteklost. Denar in čas raje vlagate v dogodivščine s prijatelji in družino kot v stvari, na katerih se bo nabiral prah. Živite za sedanji trenutek in iz vsega skušate potegniti najboljše.

Preberite tudi: 5 situacij, ko se morate nujno postaviti zase 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri