Zabavne, nenavadne in čudne stvari, ki vas doletijo po 30. letu (se lahko poistovetite?)

Zabavne, nenavadne in čudne stvari, ki vas doletijo po 30. letu (se lahko poistovetite?) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 8. 2022

Ko upihnete 30 svečk na torti, lahko pričakujete ... No, marsikaj. 

Zabavno je, ko se dogaja drugim, ali ko o tem le poslušate, potem pa se kar naenkrat sami znajdete v spodnjih situacijah. 

Ups, ta trideseta. Kaj lahko pričakujete?

1. Preden boste zagrizli v svojo rojstnodnevno torto, boste pomislili, koliko sladkorja, glutena in alergenov vsebuje ter koliko telovadbe bo potrebne, da jo spravite iz sebe. 

2. Bolečino, pokanje in druge čudne zvoke vsaj enega sklepa, ki naenkrat ne bo več deloval, kot mora (kolena, zapestja, gležnji ...).

3. Pojav intolerance ali alergije, ki bo preprečila uživanje vsaj enega vašega najljubšega živila. Prijetno odkrivanje novih receptov, vam želimo!

4. Čutili boste, da potrebujete več rož, potem boste ugotovili, da sploh niso poceni in nazadnje boste izumili povsem nove načine, kako ubiti rastlino. Nenamerno, seveda. 

5. Prevzeli boste odgovornost in končno plačali mesečno karto za fitnes. In potem boste zagreto prišli na telovadbo. Enkrat ali dvakrat ...

6. Ob skodelici kave boste razglabljali o "odraslih temah", kot je pranje perila, doma pa boste ugotovili, da so vaša bela oblačila sedaj roza-rjava. Toliko o tem.

7. Namesto v vrsti z ličili, se boste v trgovini ustavili ob policah s čistili. Mogoče imajo kaj novega, kar morate dodati v svojo bogato zbirko. 

8. Nakupili boste poln voziček zelenjave, potem pa vsak dan spremljali dokumentarec Gnitje zelenjave v lastnem hladilniku. 

9. Jutranja in večerna rutina čiščenja kože bo postala zanimiva, omislili si boste celo prvo kremo proti gubam. 

10. Začeli boste razmišljati o družini ... Po 20 minutnem varstvu prijateljičinega dojenčka, pa boste misel še za nekaj časa potisnili ob stran. 

11. Ob štirih zjutraj boste razmišljali, ali ste plačali zdravstveno zavarovanje, saj ga boste morda potrebovali. Bolečina v hrbtu se kar ne konča. 

12. Pogrešali boste dvomesečne poletne počitnice, medtem ko boste v službi šefa že tretjič opomnili, da ste oddali prošnjo za 3 dni dopusta. V Fiesi. 

13. Pri nakupovanju oblačil boste z mini prešli na midi in maksi dolžino krila. Kdaj se je to zgodilo in zakaj ne nosite več skrajšanih topov? 

14. Na Googlu boste iskali službe z malo dela in veliko denarja. Upanje pač umre zadnje, kajne?

15. Bolj kot večer v klubu vas bo razveselil večer na kavču pred televizijo, v družbi čipsa in štirinožnega kosmatinca. Lahko noč vsem!