Zato vode, v kateri so se kuhala jajca, ne zlivajte v odtok!

14. 3. 2022

Po kuhanju jajc ostane veliko vode. Ki običajno konča v odtoku. Zakaj vode ne zliti v odtok — razkrivamo v nadaljevanju!

Slika 1/2

Ponavadi voda, v kateri kuhamo živila, konča v odtoku. Tako kot denimo voda, v kateri so se kuhale testenine. Vendar zdaj že vemo, kaj moramo storiti – če ne,  na tej povezavi preverite, zakaj tudi te vode ne bi smeli preprosto zavreči → https://aktivni.metropolitan.si/prehrana/zato-vode-v-kateri-so-se-kuhale-testenine-ne-bi-smeli-izlivati-v-odtok/

● TODA ALI STE VEDELI, DA JE LAHKO TUDI VODA, V KATERI SO SE KUHALA JAJCA, ZELO KORISTNA IN UPORABNA IN SE JO ZATO IZPLAČA PRIHRANTII?

Kliknite NAPREJ in preverite, zakaj! →

Profimedia
Uporabljeni viri:
 
Calcium in Plants
Use of chicken eggshell to improve dietary calcium intake in rural sub‐Saharan Africa
housebeautiful.com