To so skrivnosti pristnih kuharjev za ustvarjanje z mlečnimi izdelki Mu Cuisine

To so skrivnosti pristnih kuharjev za ustvarjanje z mlečnimi izdelki Mu Cuisine (foto: Profimedia) Profimedia
21. 10. 2020 Promocijsko sporočilo

Pristni kuharji so tisti, ki imajo toliko domišljije, da lahko jedi pripravijo malo po svoje. Zato potrebujejo nekaj znanja in kuharske strasti ter izdelke, ki jih nikoli ne pustijo na cedilu. 

Linija Mu Cuisine, ki prihaja iz Ljubljanskih mlekarn, je ustvarjena za samozavestne chefe in chefinje, ki v svojih kuhinjah radi ustvarjajo sladke ali  slane eksperimente in z njimi razveseljujejo domače, sosede in sodelavce ...

Promocijsko gradivo

Mu Cuisine izdelki imajo večletno tradicijo, narejeni pa so iz slovenskega mleka. Zato imajo prav poseben domač okus, ki smo ga navajeni od otroštva in ga ni mogoče zamenjati niti z zaprtimi očmi.

Skrivnosti pristnih kuharjev:

Promocijsko gradivo

·         Alpsko smetano za stepanje Mu Cuisine pred stepanjem najprej shranijo v hladilniku, da se lažje stepe.

·         Nepasirane skute Mu Cuisine dodajo jedem za posebno strukturo in sočnost.

·         Kisla smetana Mu Cuisine Kremfina je odlična za kuhanje, saj po umešanju v jed ohrani lepo obliko brez grudic. Obogatila bo juhe, omake in pomake.

·         Mu Cuisine maslo vmešajo v testo tako, da ga dobro ohlajenega kar naribajo.

Ali ste vedeli, da visoka vsebnost kalcija v mleku in mlečnih izdelkih ne le ugodno vpliva na izgradnjo kosti, temveč tudi znižuje slab holesterol v krvi? Da je priporočeno  dnevno uživanje  mleka ali mlečnih izdelkov za otroke 1 – 2 enoti dnevno, za odrasle pa 2 – 4 enote, pri čemer je ena enota 2 dcl mleka ali tri velike žlice skute? Mleko in mlečni izdelki vsebujejo beljakovine, maščobe in vitamine A, D, E, K ter B.

Promocijsko gradivo