5 x motivacija ZA FITNES!

14. 11. 2018 Promocijsko sporočilo

Članek je namenjen ženskam. Tistim ženskam, ki se že vse življenje prepričujejo, da bodo 'jutri' pa res začele hoditi v fitnes. Ja, vam. Tema se vam morda zdi že prežvečena, a dejstvo je, da se še vedno ni nič zgodilo z vašimi namerami. Edini 'prežvečeni' boste tako kmalu sami, če ne ukrepate. Za nizki start ali pa ponovni zagon smo zbrali 5 motivacijskih namigov. 

1 Pojdite v družbi

Kaj je bolj zabavnega kot prijateljica, s katero se bosta skupaj potili v fitnesu in 'opravljali' vse po vrsti, ki bodo tam v istem času? Izbereta si lahko tudi seksi trenerja, le kaj je lahko boljša motivacija? Če damo malo šalo na stran, pa si predvsem obljubita, da bosta druga drugo imeli na očeh, da si bosta sledili in se spodbujali, ko bo najteže. Verjemite, če boste vadbo brez razloga prešpricali, vas bo sram pogledati v oči svojo sotrpinko.

2 Imejte cilj pred očmi

Vizualizirajte, kaj želite z vadbo doseči. Je to občudovanje na plaži, seksi kavbojke izpred nekaj let, v katere bi se radi spet stlačili, ali vaš cilj morda seže dlje? Morda bi radi pridobili kondicijo, da boste lažje sledili partnerju na vajinih športnih podvigih, ali pa se vidite vitalni v starejših letih, ko boste še vedno lahko počeli vse, v čemer uživate zdaj. Ja, tudi v seksu.

3 Pomislite, kako se boste počutili po vadbi

Še nikoli se niste po njej počutili slabo, temveč ste bili vedno polni tistega super občutka, ko nekaj narediš zase. Zares polni energije in ponosni, da ste storili nekaj koristnega.

4 Urnik, ki vam res ugaja

Držite se dobro premišljenega in določenega urnika, kdaj boste obiskovali fitnes. Dnevni rutini je lažje slediti, kot da ga obiskujete takrat, ko se vam to zazdi oziroma ko imate čas.

5 Športna oprava, v kateri se počutite božansko

Za motivacijo lahko poskrbite tudi z vrhunsko vadbeno garderobo. Z njo bo večja vaša samozavest ter tako tudi volja za vadbo.

V adidasu so za vse pripadnice nežnejšega spola, ki ne glede na izbor vadbe ter intenzivnost treninga prisegajo na izjemno podporo in moden videz, pripravili vsestransko Statement kolekcijo, s katero boste dosegli najboljši slog in vrhunsko zmogljivost. Kolekcijo sestavlja 23 visokozmogljivih kosov – od športnih nedrčkov, pajkic, jakne do čevljev, nahrbtnika in torbe –, ki ne glede na izbor vadbe ter intenzivnost treninga nudijo izjemno podporo in poskrbijo za moden videz. Dinamičen dizajn in material, ki med vadbo ohlaja telo, dopolnjujejo cvetlično-kamuflažni in geometrijski vzorci ter se v prepoznavnem slogu Stelle McCartney harmonično zlivajo v vrhunsko vadbeno garderobo.

Potrebujete še več motivacije?

V tujini so kolekcijo, zasnovano za močne in drzne ženske, navdihnile zvezdnice, kot so pevka Dua Lipa, manekenka Karlie Kloss, igralka Shay Mitchell, fitneserka Hannah Bronfman in tenisačica Garbiñe Muguruza.

Pri nas pa bodo za dodatno mero motivacije v naslednjih dneh poskrbele vplivnice in športnice, ki s svojo unikatnostjo poosebljajo mantro nove adidasove Statement kolekcije*.

Osebne trenerke Nives Orešnik, Tamara Simovič, Manca Šepetavc, Tjaša Skubic in Tamara Smonker za vse vas, ki prosti čas rade preživljate aktivno, pripravljajo edinstvene treninge različnih vadb, s katerimi boste okrepili svojo moč in svojo samozavest ponesli še stopničko višje.

Treninge boste lahko v živo spremljali na Instagram profilih @nivesoresnik, @tamarasimovic, @manca_sepetavc, @tjasaskubic_poledance in @shapeboxingtm.

Nagradna igra!!!

Na profilih osebnih trenerk vas čaka tudi nagradna igra, v sklopu katere se bo lahko 50 srečnih izbrank dekletom pridružilo na treningu.

Če se želite v vadbi po svojem izboru preizkusiti tudi sami, sledite dekletom na njihovih Instagram profilih in z njimi delite svoj motivacijski izrek, ki vas žene naprej!

*Statement kolekcija je že na voljo v trgovinah adidas shop v Ljubljani, Celju in Mariboru ter pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.