Fitnes Promocijsko sporočilo

Kdo je Slovenka, ki so jo pod odrom največjega sejma športa in wellnessa v Evropi nestrpno čakali, da odvodi treninge?

14. 6. 2023
Deli
Kdo je Slovenka, ki so jo pod odrom največjega sejma športa in wellnessa v Evropi nestrpno čakali, da odvodi treninge? (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Slovenka Vida Macura Maglica je bila povabljena, da odvodi treninge na največjem sejmu športa in wellnessa v Evropi, ki se odvija v Riminiju. Njena  fitnes aplikacija Extreme Training® je priljubljena po vsem svetu, zato so jo ljudje pod odrom pričakali polni pričakovanj in energije.

Uspešna licencirana kondicijska trenerka in kreatorka patentirane vadbe Extreme Training®️ je njihova pričakovanja več kot izpolnila. Ne dolgo nazaj je bila Vida povabljena v Dubaj na največji sejem športa in zdravja Dubai Active, kjer je kot ena od 10 najboljših profesionalnih trenerjev na svetu vodila trening na glavnem odru, in od takrat je njena priljubljenost še narasla.

Tokrat pa je od 1. do 4. junija v Riminiju na največjem sejmu športa in wellnessa v Evropi več kot navdušila športne navdušence in vse druge. Vida o svoji priljubljenosti pravi: 

''Mislim, da povabilom na sejme botruje uspešnost naše fitnes aplikacije Extreme Training® (namreč leta 2020 smo zasedli 1. mesto v svetu za inovativnost med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes, leta 2021 smo zasedli 6. mesto v svetu po številu uporabnic med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes (to ocenjuje neposredno Google). Aplikacija Extreme Training® je namenjena ženskam in pokriva vsa starostna in življenjska obdobja ene ženske. In ker imamo kar visoko število uporabnic na Extreme Training® aplikaciji z vsega sveta, si sejem s povabilom mene k njim (da vodim na njihovem sejmu treninge) zagotovi večjo obiskanost. Logično je, da se osebe, ki trenirajo z menoj prek naše Extreme Training® aplikacije, če vidijo, da bom vodila trening v mestu zraven njihovega prebivališča, sejma udeležijo in pridejo z menoj trenirat v živo. Enako bi storila jaz.'' 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Vida pravi, da je poznavalce fitnes programov in zdravega načina življenja prepričala s svojim znanjem, energijo, načinom vodenja treninga, s samimi programi vadbe Extreme Training® in ne nazadnje s svojo ljubeznijo in predanostjo športu.

Aplikacija Extreme Training®️ je namenjena ženski populaciji ljudi in pokriva vse starostne skupine kot tudi vsa življenjska obdobja vsake posameznice. Če posameznica ne ve, kateri program treninga izbrati, ima možnost ob vstopu v aplikacijo odgovoriti na nekaj preprostih vprašanj, na podlagi prejetih odgovorov pa ji aplikacija ponudi točno pripravljen trening zanjo. Za začetek s programom Extreme Training®️ ne potrebujete predhodne kondicijske pripravljenosti.
Vida Macura Maglica

O tem, kaj s svojim delom, fitnes znamko in aplikacijo Extreme Training®️ predstavlja in sporoča, nam je Vida zaupala tole:

''S svojim delom sporočam, da je pomembno, da usvojimo zdrav način življenja, ki ne sme biti agresiven do našega telesa v smislu prevelikega odrekanja. Namreč, zaradi prevelikega odrekanja (npr. zelo stroga dieta, naporen trening vsak dan) se nam lahko oz. se nam zdrav način življenja zameri in ga prekinemo, saj si ne predstavljamo, da bi vse življenje vsak dan oddelali prenaporen trening zase, bili na strogi dieti itd. Pomembno, je da v svoje življenje vpeljemo zdrav način življenja na prijazen način do samih sebe. Torej treniramo 2 do 3-krat na teden (z Extreme Training® programom ni potrebno več) in nato, ko bomo že trenirali in se nam bo gibanje vtisnilo v naš celični spomin (približno potreben čas za usvojitev novih navad je 1 do 3 mesece), pa bo telo samo iskalo gibanje. Posledično bomo vpeljali bolj zdrave obroke v svoj vsakdan, in tako bomo korak za korakom na prijazen način prevzemali zdrav način življenja, čemur bomo brez problema sledili vse življenje. Pomembno je, da se nismo ničemur odrekali in smo že v coni zdravega načina življenja. Kar pomeni, da se posledično bolje počutimo, imamo manj bolečin v sklepih in križu, s treningom večamo kostno gostoto in mišično maso, kar je izredno pomembno pri procesu staranja. Torej, ne le da se bomo v danem trenutku bolje počutili in imeli večjo samozavest zaradi fit zapeljive postave, ampak hkrati investiramo tudi v svojo starost, kar je prav tako izredno pomembno.''

V aplikacijo Extreme Training®️ je s 1. junijem prišel tudi nov program, Summer Challenge 2.0, namenjen vsem ženskam po svetu, ki želijo tik pred poletjem in predvsem tudi poleti ohraniti formo ter lepo oblikovano telo. Namenjen je treniranju v visoki poletni vročini, zato je intenzivnost nekoliko nižja, vsekakor pa sestavljena iz cardio vaj in vaj za moč. 

Vida pravi, da poleti ne smemo zanemariti vadbe, saj le sprehodi niso dovolj. Pomembno je, da ohranjate skrb zase, in tako investirate v svojo lepšo in boljšo prihodnost (kar pomeni zmanjšanje bolečin v sklepih, fit in zdravo telo, večja samozavest, boljše psihofizično počutje). 

Naložite si še vi aplikacijo Extreme Training®️, če je še niste, in štartajte vadbo svojega življenja z ženskami z vsega sveta! 

Vida Macura Maglica