NA TESTU: Novinarka Tjaša je preizkusila iPhone SE, ob katerem v iStyle Slovenija sedaj dobiš še noro stajliš slušalke Beats EP

NA TESTU: Novinarka Tjaša je preizkusila iPhone SE, ob katerem v iStyle Slovenija sedaj dobiš še noro stajliš slušalke Beats EP (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
22. 2. 2017

Testirali smo najmočnejši 4-palčni pametni telefon, iPhone SE. Zakaj iPhone? Ker gre za estetsko najbolj dovršen in uporaben telefon na svetu. Pazite to! Sedaj pa v trgovini iStyle Slovenija ob nakupu iPhone SE prejmete tudi Beast EP slušalke! 

iPhone SE je nastal tako, da so pri oblikovanju pričeli s priljubljeno obliko in ga nato na novo zasnovali od znotraj navzven. S svojim kreativnim razmišljanjem in funkcijami, ki jih nudi iPhone, boste odkrili nove dimenzije mobilne fotografije in celo pozabili na klasičen fotoaparat.

iPhone SE bo celo nadomestil beležko, uro in klasičen koledar, enostavno odpiranje in pregledovanje dokumentov pa olajšal šolske in službene obveznosti.

Telefon vsebuje enak čip, kot se nahaja v iPhonu 6s, kar govori o njegovi zmogljivosti. Kamera z 12 megapiksli zajame odlične fotografije in 4K video. Žive fotografije pa bodo oživele vaše foto albume.

Rezultat je iPhone, ki je majhen po izgledu, a velik po srcu. Nad njegovo majhnostjo sem bila navdušena, ker je eden izmed redkih novih telefonov, ki ga lahko uporabljamo z eno roko, ne da bi ti zdrsel z rok, nad visoko zmogljivostjo kot jo imajo veliki, pa še bolj.

Slušalke Beats EP

Sedaj v trgovini in spletni trgovini iStyle Slovenija zraven iPhona SE dobite še stajliš slušalke priznane znamke Beats, ki slovi po tem, da ima mojstrsko uglašen zvok. Njihova oblika (brez baterije) ponuja neomejeno predvajanje in elegantno ojačan nerjaveč okvir.

Slušalke so narejene za vse ljubitelje glasbe, ki iščejo dinamično doživetje pri poslušanju izbrane glasbe.

Beats EP On-Ear slušalke so lahke in ojačane z nerjavečim jeklom ter z vertikalno nastavljivim drsnikom omogočajo osebno udobje. Izbiraš lahko med štirimi različnimi barvami in verjemi, velja jih preizkusiti, saj tako dobrega in čistega zvoka še nisi slišala!

SUPER UGODNO AKCIJO PREVERITE TUKAJ: KLIK, KLIK!

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala