Nagradna igra: Fit v 2015

7. 1. 2015

Pa smo ga dočakali. Novo leto, namreč. Leto, ko se bo vse spremenilo, ko bomo začeli živeti bolje, ko bomo, tokrat pa čisto zares, naredili nekaj zase, se začeli gibati in spremenili svoje prehranjevalne navade.

Mnogokrat smo to že slišali, žal le redko tudi videli. Novoletne zaobljube, kakršne koli že, so tiste, ki nas prav vse spremljajo na prehodu starega leta v novo. Koliko časa pa se jih pravzaprav držimo? Teden, morda dva? Nekateri celo mesec dni. Pa vendar je to veliko premalo, da bi lahko trdili, da smo čisto zares nekaj spremenili. Zato smo se odločili, da vsem tistim, katerih novoletne zaobljube so povezane z aktivnim in fit življenjem, nekoliko pomagamo na poti izpolnjevanja teh zaobljub.

Za vas imamo nagradno igro

16., 17. in 18. januarja za vse, ki želite trenirati in letos prav zares narediti nekaj zase, odpira vrata Trening center.

Ker bi vam radi predstavili kar največ, imajo za vas pripravljene svetovno priznane treninge Les Mills in tudi predavanja na temo prehranjevanja in najučinkovitejših oblik treningov za uspešno hujšanje. Tako boste lahko poleg prehrambnih smernic dobili kvaliteten vpogled tudi v dva osnovna tipa treningov za učinkovito hujšanje. Primerna prehrana ter trening z utežmi in visoko intenzivni intervalni trening so zmagovita kombinacija, s katero boste lahko zakorakali v fit 2015!

Pomagali vam bodo torej odgovoriti na vprašanja, kako trenirati in kako jesti, da boste dosegli zavidljive rezultate.

Kako do nagrade?

Prijavite se na Dneve odprtih vrat, kjer boste lahko spoznali smernice zdrave prehrane in treninge, s katerimi boste začeli izpolnjevati svoje novoletne zaobljube.

Izmed vseh prisotnih bodo v Trening centru izžrebali enega srečneža ali srečnico, ki ga bodo nagradili s šestmesečnim programom Fit v 2015, v vrednosti 480,00 EUR! Čaka vas torej šest mesecev treningov pod vodstvom izkušenih inštruktorjev Les Mills ter usmerjanja in svetovanja o učinkovitem prehranjevanju.

Pred vami je torej odličen trenutek, da zgrabite za roko tistega prijatelja, ki preživlja dneve pred TV-zaslonom in/ali za računalnikom, ter ga popeljete skozi fantastično Les Mills pustolovščino v Trening centru.

K sodelovanju v nagradni igri Fit v 2015 se lahko prijavite na spletni strani www.trening-center.si/fit2015 in tokrat prav zares izkoristite novo leto za ... nekaj novega!

*Organizator igre je Trening center

Značke: nagradna igra

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri