Ekosteklenička Bistravoda namesto plastenke!

11. 5. 2011 Promocijsko sporočilo

Eko stekleničke Bistravoda ustvarja ekipa oblikovalcev, ki v projektu ecofashion združujejo dve strasti: dizajn in ekologijo. Ni nam vseeno za naše okolje, poleg tega pa želimo poleg recikliranja in ugašanja luči narediti še nekaj več.

Svoje znanje in ideje smo združili v stekleničkah, ki jih vsak dan uporabljamo tudi sami. Upamo, da lahko z njimi primaknemo še en kamenček v mozaiku sobivanja z naravo. Velik cilj? Morda. Prevelik? Nikakor.

Zakaj Bistravoda?

Bistravoda je podjetje, ki se že dolgo časa ukvarja z rešitvami, ki zmanjšujejo porabo plastenk in ekološko oporečne ustekleničene vode. Od vodnih barov, ki uspešno nadomeščajo plastične vodne »balone« v pisarnah in zdaj do ecofashion stekleničk, ki bodo, upamo, uspešno nadomeščale navadne plastenke v gospodinjstvih.

Bistravoda ecofashion kolekcija.

Zakaj bi stekleničke morale biti dolgočasne? Ali preresne? Dizajn ecofashion stekleničk smo ustvarili z mislijo na razgiban dan in življenje. Kako drugačen želim biti? Kako se počutim danes? Komu jo lahko podarim? To so vprašanja, ki smo jih povezali s stekleničkami. Narejene so iz BPA-free materiala, ki je prijazen do okolja in tekočine v plastenki – se ne raztaplja kot navadne plastenke. Je piti iz njih užitek? Povejte nam! Radi bi slišali vaše mnenje.

Kakovost, priročnost, prijaznost.

Pri ustvarjanju ecofashion stekleničk smo sledili trem vodilom: visoki kakovosti, priročnosti za vsakodnevno uporabo in prijaznosti do uporabnika in okolja.  Nam je uspelo? Povejte nam!

Eko stekleničko Bistravoda je prejel vsak udeleženec 2. sensa vikenda, ki smo ga v začetku maja preživeli v Bohinju.

oglasno sporočilo