25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Kam čez vikend?

11. 3. 2011

Bolj ko smo fit, bolje se počutimo. Bolj ko se dobro počutimo, bolje smo videti. Da pa postanemo fit, je potrebna redna telesna vadba. Za nekatere je to način, da pridobijo primerno telesno kondicijo in izgubijo kakšen odvečen kilogramček, za druge pa morda vložek v boljše počutje in zdravje v prihodnosti. Ene in druge podpiramo tudi mi in vas tudi tokrat vabimo na nekaj doživetij v naravi in v dobro družbi.

Na dan Nikove aerobike, ki bo to soboto in nedeljo v ljubljanskem športnem centru Konex na Brdu, smo vas že opozorili, zato tokrat le spletni naslov za informacije in prijavo: www.nikewomen.si.

Namesto v veliko dvorano za skupinske vadbe pa greste lahko morda še zadnjič v tej zimi na sneg. Če ga bo do takrat še kaj, seveda. A na skrajnem severozahodu naše deželice še nič ne kaže, da bi ga pobralo, in prav tam, torej v Ratečah, to soboto dopoldne pripravljajo prvi tek dveh dežel – Ponca loppet. Glede na pripravljenost boste lahko izbirali med 7 in 21 kilometrov dolgima razdaljama, tek pa bo v prosti tehniki, torej tudi klasiki. Start bo ob trgovini Ponca v Ratečah ob pol desetih. Informacije: www.sdponca.si.

Ker je bilo letos bolj malo snega, pa je verjetno večina med nami že presedlala bolj na letne športe in že nekaj časa so skoraj idealne razmere za vadbo teka. Ker pa se že ob koncu tega meseca tradicionalno odpira tekaška sezona, vas že vabimo. Seveda na Mali kraški maraton, ki bo v Sežani v nedeljo, 27. marca, že zdaj pa se lahko pripravite in prijavite na 8,5 kilometra ali 21 kilometrov, manj vzdržljive pa tja vabijo na nekaj krogov hitre hoje. Zadnji dan za prijavo je tudi prvi pomladni dan. Informacije: www.kraskimaraton.com.

Iz bližnje prihodnosti pa nazaj v sedanjost. Ta konec tedna boste seveda lahko tudi hodili, na izbiro pa bo več kot 50 lažjih in tudi težjih pohodnih izletov. Med lahkimi bo med drugimi pohod po Jurčičevi poti, ki se bo v soboto začel med 7. in 10. uro v Višnji Gori in končal po 15 kilometrih na Muljavi. Tam bo ob 11.30 tudi kulturna prireditev v spomin in čast Josipu Jurčiču. Za avtobusni prevoz z Muljave nazaj v Višnjo Goro bo poskrbljeno.

Naj vas ta konec tedna ne zavedejo slastni krofi, ki vam jih bodo ponujali na vsakem vogalu. Če pa boste pridno aktivni, si kakšnega vendarle lahko privoščite.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri