Video: Test smuči za sezono 2009/2010

1. 4. 2009
Deli

Ste že končali letošnjo smučarsko sezono? Kljub temu da je na smučiščih še obilo snega? No, za ekipo Karving magazina se je šele začela. Vendar ne letošnja, ampak že prihodnja.

Tudi tokratni test, ki se je zgodil sredi marca, je postregel z rekordnimi številkami. Zastopniki in proizvajalci so na Krvavec pripeljali kar 65 parov novih smuči.

Takšnih, ki jih bomo v trgovinah srečali šele prihodnjo sezono. In izbira je bila res pestra – med njimi smo zasledili celo pare, ki se s svojimi cenami dvignejo krepko čez magično mejo tisočih evrov. Pa tudi pet povsem novih znamk pri nas: Fida, Kessler, Sense, Vist in Dynastar.

Da pa ne bomo opevali samo smuči, povejmo, da je bila podobno pisana in številčna tudi testna ekipa. Med znanimi obrazi smo opazili Urško Hrovat, Jureta Koširja, Reneja Mlekuža, Matjaža Vrhovnika in našega najboljšega slalomista Bernarda Vajdiča ter seveda še kup drugih.

Če ste že nestrpni in vas zanima, kdaj boste lahko več prebrali o testu in smučeh, pa vam zaupamo še to: počakajte do jeseni, ko bo v Men's Healthu, Playboyu, Avto magazinu, Elle in Cosmopolitanu izšla nova številka priloge Karving magazin.

MH_Test_smuci_0910