Ste zamudili naše vadbe v živo? Tukaj najdete vse vadbe in 21-dnevni program za aktivnejši vsak dan!

Ste zamudili naše vadbe v živo? Tukaj najdete vse vadbe in 21-dnevni program za aktivnejši vsak dan! (foto: Profimedia) Profimedia
13. 4. 2021

Na aktivni.si med karanteno nismo počivali, ampak smo se potili z različnimi trenerji, ki so za nas pripravili vadbe v živo. Če ste jih zamudili, jih še vedno lahko najdete tukaj, priložen pa jim tudi 21-dnevni program. 

Ko delamo od doma je še bolj pomembno, da ostanemo aktivni in se ne "zasedimo". Zagotovo ste tudi vi občutili bolečine v spodnjem delu hrbta in v vratu, morda se je vaša drža poslabšala ... 

Zato smo nekaj trenerjev prosili, da za nas pripravijo treninge, s katerimi bomo razgibali celotno telo. Potekali so v živo in imeli smo se enkratno, saj je vedno bolje telovaditi v skupini. 

Če ste vadbe zamudili, ali jih želite opravljati ponovno, pa so tu posnetki, ki jih lahko spet predvajate. 

KATJA PLANINC - VADBA ZA MOBILNOST IN STABILNOST

Vadba bo (ob rednem izvajanju) preprečila bolečine v spodnjem delu hrbta in odpravila druge težave, ki se pojavijo zaradi sedenja. Obvezna je za vse, ki imate sedeče delo. 

TJAŠA (AKTIVNI Z MANO) - MIX ZA CELO TELO

Če ne boste utrdili celote, ne boste napredovali pri drugih aktivnostih. Tudi sami večkrat vključite vadbo za celo telo in ne ciljajte vedno le na določen del telesa (npr. zadnjico), drugi deli pa bodo ostali šibki. 

Preverite še Tjašin 21-dnevni izziv, s katerim boste v dan vpeljali več gibanja: 21-dnevni izziv

VANJA CIPOT (V-team) - VADBA ZA MOČ

Vanč pa je poskrbel, da smo za konec delali tudi na moči, kar sami radi preskočimo. Vaje z lastno ali dodano težo so obvezne, ko želite oblikovati telo in graditi na samozavesti ter samopodobi. Obvezno naj bodo enkrat tedensko na vašem urniku! 

Preverite še rubriko #DobreNavade, kjer vam zastavljamo izzive in spodbujamo k bolj zdravemu življenjskemu slogu. Morda najdete vmes kakšno nagradno igro ...