Zadovoljni in fit v jesen

4. 10. 2016 Promocijsko sporočilo

Jesen je tukaj, dnevi se krajšajo in po lahkotnem poletju, ko smo se namesto redni telesni aktivnosti prepuščali poležavanju na plaži, je čas, da se vrnemo na stare tirnice. Hladnejši zrak nas preganja v zaprte prostore. Kaj bi si lahko želeli lepšega od novega začetka v prenovljenem in sodobnem fitnes centru LifeFit v Portorožu?

Vadbe za rekreativce in profesonalce

Primerne vadbe pod strogim nadzorom strokovnjakov bodo v LifeFitu našli tako rekreativni kot profesionalni športniki, tisti, ki želijo izgubiti kilograme, dobiti mišično maso ali izboljšati telesno vzdržljivost.

Izbirate lahko med:

  • klasičnimi fitnes treningi
  • različnimi vodenimi vadbami
  • visoko intenzivno vadbo LifeFit Body
  • skupinsko vadbo, prilagojeno osebam med 55. in 70. letom, Life Senior.


Trenerji dopolnjujejo svoje znanje z nasveti fizioterapevtov in zdravnikov, zato so vadbe primerne za rehabilitacije po poškodbah in bolezenskih stanjih. Za hitrejši napredek in boljše rezultate se lahko odločite tudi za vaje z osebnim trenerjem.

Mesečna karta že za 36 evrov

In ker so poletni meseci kot nalašč za praznjenje denarnice, so v LifeFitu poskrbeli, da vaša denarnica ne bo več izgubljala. Namesto denarnice postanite »fit« vi. Ob mesečni karti, ki jo dobite že za 36 evrov, boste ob vpisu do konca oktobra brezplačno prejeli še osebni strokovni vadbeni načrt, vstop v Sauna Park in v bazene s Pramorjem.Sodobno zasnovan fitnes center LifeFit je v 1. nadstropju LifeClass Term Portorož, zato boste lahko do bazenov prehajali kar v športni opremi. Odločite se za izboljšanje svojega zdravja in telesnega počutja ter se pridružite ekipi LifeFit. Da bo vaše življenje postalo »fit«.