Hujšajmo z Ego Slim & Vital: Novopečena mamica Bojana

Hujšajmo z Ego Slim & Vital: Novopečena mamica Bojana (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
19. 7. 2012

"Moram reči, da sem zdaj super, tako fizično kot psihično. Počutim se veliko bolje kot pred akcijo, ni več trebuščka, izgubila sem kar nekaj kilogramov, da o centimetrih sploh ne govorim," je bila na intervjuju dobre volje Bojana Perko, ki je pred nekaj meseci komaj rodila, zdaj pa je že izgubila že osem centimetrov okoli trebuha.

"Zakaj sem se prijavila na akcijo? Pred nosečnostjo sem bila v zares odlični formi, veliko sem trenirala, vse sem zmogla, še Tamara je bila navdušena, ko sem ji pokazala fotografije. In seveda sem si po porodu zaželela hitro nazaj v gibanje. Saj disciplinirana sem, že sama sem pred akcijo telovadila, a hrana, tukaj sem ga največ lomila. Skratka, ker vem, kakšna sem bila pred dobrim letom, sem si zaželela nazaj tisto telo in formo."

Bojana pravi, da niti ne čuti lakote, da presenetljivo lahko sledi novemu jedilniku.

"S Tamaro sva skupaj ugotovili, da sem imela na jedilniku preveč ogljikovih hidratov. Zdaj res pazim, minili so že štirje tedni, odkar ne jem sladkarij. Moram reči, da sladkarij niti ne pogrešam, tudi če me prime, se premagam. Pogrešam pa peko dobrot. Prej sem najmanj enkrat na teden nekaj spekla, a zdaj zaradi lastnih skušnjav tega raje ne počnem," je pošteno povedala Bojana.

"Morda jedilnik na prvi pogled deluje malo dolgočasen, ampak ni. Vse se da super kombinirati, lahko jemo zelenjavo in solato, vsak dan dva sadeža, skuto ..., to so vse stvari, ki jih imam rada," našteva mamica, ki večerno kruljenje želodca utiša s kozarcem sojinega mleka.

Družina Perko gre avgusta na tritedenske počitnice, a Bojana ve, da bo lahko vztrajala pri dieti in treningih: "Jedilnik pač imam, na teden lahko pojem tudi kepico sladoleda, kar se mi zdi super. Na počitnicah bom zjutraj pač vstala uro pred drugimi in telovadila, vem, da sem bom držala urnika. Ne, res me ni strah, da bi podlegla lenobi."

Bojanin jedilnik
  • Zajtrk: merica proteinov v prahu.
  • Malica: skuta s sadjem ali jogurt.
  • Kosilo: zrezek, kuhana zelenjava ali solata.
  • Malica: proteini ali jogurt.
  • Večerja: zrezek ali tunina iz pločevinke, zelenjava, solata.

Iz Lise, foto: Primož Predalič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri